Haberler

DTB'de Kalite Yönetim Sistemi Kuruluyor

Güncelleme:

Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) çalışanlarına yönelik ISO 9001 Kalite yönetim Sistemi temel eğitimi ile Kalite yönetim sistemi iç tetkik eğitimlerini tamamladı.

Kalite Yönetim Sistemi Eğitimlerini başarıyla tamamlayan Borsa çalışanlarına TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal tarafından eğitim sertifikaları verildi.

Adana Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) tarafından sağlanan danışmanlık hizmetleri sürecinde ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimlerini tamamlayan Borsa Çalışanlarına sertifikalarını veren Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal, "Personele yönelik verilen bu eğitimler sonucunda üyelerimize daha iyi hizmet sağlayarak üye memnuniyetiyle birlikte bölgemizdeki üretim kalitesine de katkı sağlayacağız" dedi.

DTB Başkanı Ebubekir Bal, Borsaların varlık sebeplerinin üyeleri olduğunu belirterek şöyle konuştu; "Bu bağlamda, Borsamız, Anayasamızın 135. maddesinde ve 5174 Sayılı Kanun‟da belirtilen görevleri yerine getirerek Türk ekonomisinin lokomotifi, özel sektör temsilcisi olan üyelerine kalitesi belgelenmiş ve akredite edilmiş hizmetlerini hızlılık, eşitlik, tarafsızlık ve doğruluk prensipleri dâhilinde sunmaya devam etmektedir. Üyeye hizmet, özel sektörün gelişmesi, Şehrimizin ve ülkemizin de daha da büyümesi demektir" şeklinde konuştu.

Adana ABİGEM Direktörü Mehmet Tolga Yanar ise Diyarbakır Ticaret Borsası'nda sağlanan Kalite Yönetim çalışmalarının verimli şekilde gerçekleşmesi ile Borsa Yönetim ve Personelinin bu süreçlere kolay adaptasyon sağlamalarının memnunluk verici olduğunu dile getirdi. Yanar, ayrıca ağustos ayının sonunda TSE tarafından yapılacak denetim sonucunda bu çalışmaların belgelendirilmesi ile tüm çalışmaların meyvelerinin alınacağı bu sayede ikinci aşamada TOBB Akreditasyonu sürecine geçilerek Diyarbakır Ticaret Borsası'nın beş yıldızlı Borsalar arasına katılacağını umduklarını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından DTB Başkanı Ebubekir Bal Eğitim Programını başarıyla tamamlayan borsa çalışanlarına sertifikalarını verdi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title