Haberler

Dr. Demet Çardak: "Yolundayız Başbuğum"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Demet Çardak, Kurucu Eski Genel Başkanları Merhum Alparslan Türkeş’in ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Demet Çardak, Kurucu Eski Genel Başkanları Merhum Alparslan Türkeş'in ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

25. Dönem MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Demet Çardak mesajında, "Partimizin kurucusu, eski genel başkanımız ve liderimiz Alparslan Türkeş'i 18 yıl önce kaybetmenin derin üzüntüsünü halen kalbimizde hissediyoruz. Başbuğ Alparslan Türkeş bugün Milliyetçi Hareket kadrolarının oluşmasında büyük emekler sarf etmiş, Türkçülük konusunda yaptığı hizmetler ile hafızalarımızda baş köşede yer etmiştir. Bu vesileyle onun aziz hatırası karşısında saygıyla eğiliyor yolundayız başbuğum diyoruz" ifadelerini kullandı.

MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Demet Çardak sözlerini şu şekilde devam etti:

"Türkiye'de Türk Milliyetçiliği konusunda adeta bir çığır açan ve Türk milletine yolbaşçılığı yapan, merhum başbuğumuzu bugün yine rahmet ve şükranla anıyoruz. Türk Milliyetçiliği ve Ülkücü düşünce sahibi, tüm gönüllere, onun ilkelerini, prensiplerini ve düşüncelerini bugüne dek kutsal bir bayrak gibi taşıyan saygıdeğer Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin çizmiş olduğu yol haritasından asla sapmadan MHP'yi iktidar, Adanalı hemşehrimizi, Sayın Genel Başkanımızı da başbakan yapmak adına Milliyetçi Harekete 7 Haziran seçimlerinde şimdiye kadar olduğundan daha güçlü omuz vermeye davet ediyorum." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Alparslan Türkeş Demet Çardak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title