Haberler

Dr. Çardak'tan Nevruz Mesajı

Güncelleme:

MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Demet Çardak, "Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin simgesi olan Nevruz, Türk toplumu için önemli ve anlamlı bir gündür.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Demet Çardak, "Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin simgesi olan Nevruz, Türk toplumu için önemli ve anlamlı bir gündür. Etnik kökeni, dili, dini ve siyasi görüşü ne olursa olsun herkes aynı sevinçle Nevruz Bayramı'nı kutlamalıdır" dedi.

Çardak, yayınladığı mesajında şunları kaydetti;

"Göktürklerin Ergenekon'dan çıkışı, baharın gelişi ve Türk kültüründe yeni yılın başlangıcını simgeleyen Nevruz Bayramı, kadim Türk yurdu olan Doğu Türkistan'dan dünyaya yayılmış ve günümüzde Türk dünyasında coşkuyla kutlanmaktadır. Dirilişin ve bereketin bayramı manasına gelen Nevruzda, tarihin her evresinde esas olan birlik ve beraberlik unsuru olmuştur. Kazakistan'dan Azerbaycan'a Türk dünyasının her bir noktasında bin yıllarca sürede oluşan gelenekleriyle kutlanan Nevruz Bayramı, Türk milletine her yıl bir kez daha heyecan aşılamaktadır. Türk dünyasında birliğin habercisi olan Nevruz'un Türkiye'de bölünme endişe yaratması ise bu güzel bayramın bazı kesimler tarafından yanlış anlaşıldığını ve art niyeti göstermektedir. Lastik yakarak değil, geleneği yaşatarak Türk dünyasının bayramı olan Nevruz'u kutlamak bu kesimlere en güzel cevap olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın Nevruz Bayramı'nı kutluyor, ülkemize sevgi, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Nevruz Bayramı Demet Çardak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title