Haberler

Dr. Çardak: "İç Savaşın Eşiğine Getirildik"

MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Demet Çardak, ilçe gezilerini Ceyhan, Yumurtalık ve Karataş’ta parti teşkilatlarını ziyaret ederek sürdürdü.

MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Demet Çardak, ilçe gezilerini Ceyhan, Yumurtalık ve Karataş'ta parti teşkilatlarını ziyaret ederek sürdürdü.

AK Parti iktidarının 13 yılda vatandaşa vaat ettiklerini gerçekleştirmediğini, yolsuzluğun, yoksulluğun ve yasakların artarak devam ettiğini ileri süren Dr. Çardak, halkın bu nedenle MHP iradesine yönelmeye başladığını savundu. Dr. Çardak, siyasi iktidarın Türkiye'yi iç savaşın eşiğine getirdiğini iddia ederek, "Bir devlet ekonomik olarak yıkılmaz ama millet birbirine düşürülürse yıkılır. Türkiye'nin şu an bulunduğu nokta da burasıdır. Şu anda milli ve manevi değerlerimiz unutturulmaya yok edilmeye çalışılıyor. Önümüzdeki dönemde de bu tür değerlerimizden mahrum bir hale geleceğiz. Antlarımız, Türk isimlerimizi bulamayacağımız gibi İstiklal Marşımız'dan bile vazgeçer hale geleceğimiz kaygısını taşıyoruz" diye konuştu.

Baharda toprağın uyanışı gibi insanların da artık uyanmaya başladığını ifade eden Çardak, şunları kaydetti:

"Bir yönetim zaafiyeti ile karşı karşıyayız. Sarayla, konut arasındaki iktidara sahip olma mücadelesi ülkemizi bölünme eşiğine getirmiştir. Ekonomi iflas noktasına gelmiştir. Devlet yönetimi boşluk kaldırmaz. İnsanlarımız bu gerçeği görmeli ve 7 Haziran seçimlerinde ona göre oyunu kullanmalıdır. AKP seçimde sandığa gömülmelidir. Türkiye, Başbuğ Alparslan Türkeş'in çizdiği ülkü yolunda Devlet Bahçeli'nin liderliğinde hedefine ulaşacaktır. AKP gibi Türk milleti ve milliyetçiliği ile kavgalı bir partinin bu ülkenin başında olmaması gerekmektedir." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Demet Çardak Yumurtalık Ceyhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title