Haberler

Dr. Çardak'dan 'Vatan Bütündür' Vurgusu

MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Demet Çardak, milletin bölünmeye izin vermeyeceğini belirterek, "Vatan bir bütündür, parçalanamaz" dedi.

MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Demet Çardak, milletin bölünmeye izin vermeyeceğini belirterek, "Vatan bir bütündür, parçalanamaz" dedi.

Türkiye Harp Malulü Gazileri, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi'ni ziyaret ederek Başkan Melahat Ongun ile görüşen Dr. Çardak, 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Dr. Çardak, AK Parti iktidarının sandıkta istediği oy oranına ulaşması halinde, federal yapıyla ülkeyi parçalayacağını söyledi. "Milletimiz bölünmeye izin vermeyecek. Vatan bir bütündür, parçalanamaz" diye konuşan Dr. Çardak, şehit aileleri ve gazilere bu konuda gösterdikleri hassasiyetten ötürü teşekkür etti. Çardak, "Şehit ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden şehitlerimizin aileleri bizlere kutsal birer emanettir. Yine canları pahasına mücadele eden gazilerimiz ise hiçbir zaman unutmayacağımız kardeşlerimizdir. Şuan aziz şehitlerimizin kemiklerini sızlatmaya çalışanlar olsa da Yüce Türk Milleti her şeyin farkındadır" diye konuştu.

Dernek Başkanı Melahat Ongun da, ziyaretinden dolayı Çardak'a teşekkür ederek, Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milletiyle bir bütün olarak sonsuza kadar ayakta kalacağını söyledi. Türkiye'yi böldürmemeye kararlı olduklarını belirten Ongun, "Birileri bu ülkeyi böleceğiz diyorsa biz de kararlıyız böldürmeyeceğiz" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Demet Çardak Ak Parti Yerel Haberler

title