Haberler

Dpü Simav Teknik Eğitim Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (Dpü) Simav Teknik Eğitim Fakültesi ve Simav Meslek Yüksekokulu'ndan Mezun Olan 647 Öğrenci İçin Üniversite Bahçesinde Mezuniyet Töreni Düzenlendi. Törene Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun, Simav Belediye Başkanı Rıza Özdemir, Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi, İlçe Emniyet Müdürü Nadi Ünver, Öğrenci Velileri ve Halk Katıldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Simav Teknik Eğitim Fakültesi ve Simav Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan 647 öğrenci için üniversite bahçesinde mezuniyet töreni düzenlendi. Törene Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun, Simav Belediye Başkanı Rıza Özdemir, Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi, İlçe Emniyet Müdürü Nadi Ünver, öğrenci velileri ve halk katıldı.

Törende sırasıyla DPÜ Simav Teknik Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Rüştü Güntürkün, Simav Meslek Yüksekokulu Müdürü Mehmet Korkmaz, Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun ve Simav Belediye Başkanı Rıza Özdemir birer konuşma yaptı. Konuşmacılar, öğrencilere bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar diledi.

Daha sonra mezun öğrenciler adına kürsüye çıkan Simav Teknik Eğitim Fakültesi okul birincisi Alper Gündoğmuş ile Simav Meslek Yüksekokulu okul birincisi Nurcan Yılmaz Simav halkının kendilerine gösterdiği ev sahipliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Mezun olup ayrıldığımız Simav'ı hiçbir zaman unutmayacağız. Gittiğimiz her yerde Simav'ın gönüllü turizm elçisi olacağız" dediler.

Konuşmaların ardından okullarını dereceyle tamamlayan başarılı öğrencilere belgeleri takdim edildi. Simav Teknik Eğitim Fakültesi ile Simav Meslek Yüksek Okulu'nu ilk üç derecede tamamlayan öğrencilere Kaymakam Samet Ercoşkun ve Simav Belediye Başkanı Rıza Özdemir tarafından birer küçük altın hediye edildi. Simav Teknik Eğitim Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden oluşan Folklor ekibinin gösterileri ilgiyle izlendi.

Konuşmalar ve folklor gösterisinin ardından öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini kutladı, davetlilere geleneksel mezuniyet pilavı ikram edildi.

Simav Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mehmet Korkmaz Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Önce'nin talimatıyla tüm branşlarda yaz okulu açılacağını belirtildi.

(MY-EFE-MŞ)

31.05.2007 13:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title