Haberler

Dönem Birincileri Ödüllendirildi

Samsun Huriye Süer Anadolu Lisesi'nde sınıflarda dönem birincisi olan öğrenciler okul idaresi tarafından ödüllendirildi.9.10.sınıfların dönem birincisi Ertuğrul Liman, 11.sınıfların dönem birincisi Reyhan Akgül, 12.sınıfların dönem birincisi...

Samsun Huriye Süer Anadolu Lisesi'nde sınıflarda dönem birincisi olan öğrenciler okul idaresi tarafından ödüllendirildi.

9. sınıfların dönem birincisi Ahmet Turgut Ergen,

10. sınıfların dönem birincisi Ertuğrul Liman, 11. sınıfların dönem birincisi Reyhan Akgül, 12. sınıfların dönem birincisi Şimşek Yiğit Yücel ile okul birincisi Merve Anayurt ödüllerini Okul Müdürü Bilal Bayrakcı ve Müdür Yardımcısı Zafer İpek'in elinden aldı.

Törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Bilal Bayrakcı, "Dönem birincisi olan öğrencilerimiz ile okul birincisi kızımızı yürekten tebrik ediyorum. Bu öğrencilerimiz hem dönem birincisi oldu hem de takdirname aldı. Bu başarılarını önümüzdeki yıllarda da artırarak devam ettireceklerine inanıyorum. Hepsini tek tek kutluyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title