Haberler

Dokuma'ya Aile Sağlığı Merkezi Yapılıyor

Güncelleme:

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Yükseliş ve Zafer mahallelerinin aile sağlığı merkezi talebini yerine getirdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Yükseliş ve Zafer mahallelerinin aile sağlığı merkezi talebini yerine getirdi. Bölgeye içerisinde PTT veznesinin de olduğu bir aile sağlığı merkezi binası inşa ediliyor.

Aile Sağlığı merkezi, Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yükseliş ile Zafer Mahalleleri'nin ortasında bulunan Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ne inşa ediliyor. Başkan Hakan Tütüncü de bölgeye yaptığı ziyaretlerde, mahalle sakinlerine yapılacak sözünü verdiği ve kaba inşaatı biten sağlık tesisini gezdi. Gezi sırasında Fen İşleri Müdürü Ali Aslan, tesisin yapımıyla ilgili Başkan Tütüncü'ye bilgi verdi.

Başkan Tütüncü, Zafer, Yükseliş mahalleleri ile Özgürlük ve Ulus mahallelerinin doğu kısmında yaşayan vatandaşların aile hekimliği hizmetini uzak bölgelerdeki aile sağlığı merkezlerinden aldıklarına dikkat çekti. Bu mahallelerde yaşayan vatandaşların ortak taleplerinin, bölgeye bir aile sağlığı merkezi yapılması olduğuna işaret eden Başkan Tütüncü, "Bu problemin ortadan kaldırılması ve vatandaşlarımızın özellikle de yaşlılarımızın aile hekimliği hizmetine kolay bir şekilde ulaşabilmesi bakımından, sağlık tesisini bölgeye kazandıralım, istedik. Hem PTT veznesi ile hem de aile sağlığı merkezi ile modern, şirin bir binayı Dokuma'ya kazandırıyoruz. Bu binanın bölgeye hayırlı olmasını diliyorum. Mimarisinde estetiği bozmayan, ferahlığın olduğu bir tasarım oluşturuldu" dedi.

Cengiz Topel İlköğretim Okulu'nun batı tarafında bulunan alana inşa edilen tesiste, 4 adet doktor odası, mutfak, aşı odası, gebe odası, özürlü tuvaleti ve PTT veznesi bulunuyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title