Haberler

"Doğuyorum Korosu" Türkiye Turnesinde

Bitlis'in Güroymak Kaymakamlığı bünyesinde kurulan 'Doğuyorum Korosu', 11 ilde ve 19 dilde kardeşlik ve sevgi için konser verecek.

Bitlis'in Güroymak Kaymakamlığı bünyesinde kurulan 'Doğuyorum Korosu', 11 ilde ve 19 dilde kardeşlik ve sevgi için konser verecek.

Güroymak Kaymakamlığı bünyesinde kurulan "Doğuyorum Korosu", Türkiye turnesi kapsamında 11 ilde 19 dilde seslendireceği şarkılarla tüm dünyaya kardeşlik ve sevgi mesajı verecek. Turne kapsamında ilk olarak Bitlis Polis Meslek Yüksek Okulu'nda sahne alan koro, sevgi ve kardeşlik şarkılarını polis adayları için seslendirdi. İlçe merkezi ve köylerdeki okullardan seçilen 40 öğrenciden oluşan koro; Türkçe, Kürtçe, Zazaca, Arapça, İngilizce, Yunanca ve Hintçe başta olmak üzere 19 dilde şarkılar söylüyor. Bitlis Polis Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda ilk konserini veren koro, polis adayları ve izleyenlerden büyük alkış aldı. Verilen konserde konuşan Bitlis Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Kenan Özgür, koronun seslendirdiği şarkıların ülkeye barış, huzur ve mutluluk getireceğine inandığını söyledi. Dileklerinin herkesin koronun seslendirdiği barış şarkılarına kulak vermesi ve bu sesin sadece doğu illeriyle sınırlı kalmayıp tüm ülkeye yayılması olduğunu aktaran Özgür, böyle güzel bir projeye imza atan koro ekibine teşekkür etti.

Güroymak Kaymakamı Turan Yılmaz ise, "Koromuz dört yıl önce oluşturuldu. Bu sürede edindiği tecrübeleri de baz alarak, daha iyisini yapacaklarına inanıyorum. Çocuklarımız, Bitlis'in sesini sevgi ve kardeşlik duygularıyla hem Türkiye'ye hem de dünyaya iletecekler. Çocuklarımız güzel yüzleri ve güzel sesleriyle tüm dünyaya kardeşlik şarkılarını haykırıyorlar" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güroymak Türkiye Bitlis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title