Haberler

Doğuyorum Korosu Her Geçen Gün Büyüyor

Güncelleme:

Doğuyorum Korosu Projesi her sene gönüllü öğretmenlerin çabası ve öğrencilerin yeteneğinin bir araya gelmesiyle daha da büyüyor.

Bitlis'in Güroymak Kaymakamlığı'nca 2010 yılından bu yana sürdürülmekte olan Doğuyorum Korosu Projesi her sene gönüllü öğretmenlerin çabası ve öğrencilerin yeteneğinin bir araya gelmesiyle daha da büyüyor.

2012-2013 yıllarında SODES projesi sayesinde tüm Türkiye'ye açılma fırsatı bulan koro, 2013 turnesi kapsamında 5 Mayıs-6 Haziran 2013 tarihleri arasında ülkenin 7 coğrafi bölgesinde ve 11 ilde 19 dilde şarkılarıyla verdiği konserlerde büyük beğeni topladı. Koronun 31 Mayıs 2013 tarihinde Ankara'da Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın ev sahipliğinde konser vereceğini belirten Güroymak Kaymakamı Turan Yılmaz, "Düzenlenen konser programı 20 Haziran Perşembe günü saat 20.45'te TV ekranlarında tüm müzikseverlerin beğenisine sunulacak. Bitlis'in gülen yüzleri Doğuyorum çocuklarını halen tanıma fırsatı bulamamış tüm kardeşlerimize bu programı izlemelerini şiddetle tavsiye ediyoruz. Emek verildiğinde çocuklarımız verilen emeğin karşılığını misliye veriyor" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güroymak Türkiye Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title