Haberler

Doğan Ürgüp BBP Teşkilatı ile İftarda Bir Araya Geldi

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas İl Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas İl Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Paşafabrikası Kütükev'de düzenlenen iftar yemeğinin ardından konuşan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, göreve geldikten sonra Sivas'ta el atılmayan tüm sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışmalara hız verdiklerini dile getirdi. Ürgüp, "Göreve geldiğimiz günlerde şehir başıboş hayvanlardan ve köpeklerden geçilmiyordu. Hayvan barınağını inşa ettik. Tatlı sularla ilgili yaptığımız çalışmalarla Sivas'a ve kültürüne tatlı suları kazandırdık. Üç yıldan bu yana altyapıda ne kadar çalışma yaptığımızı hepiniz biliyorsunuz. En önemli kısmı belediyenin bütçesinin düzeltilip belli hale getirilmesi lazımdı. Bütçeyi yeterli hale getirmeye gayret gösterdik" ifadelerini kullandı. Belediyenin kamulaştırmaya 17 milyon lira bütçe ayırdığını ve bunun 10 – 20 yıl önceki belediye bütçesine denk olduğunu ifade eden Ürgüp, "Bunu nasıl yaptık? İsraf etmedik ve tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmedik. Kendimizde dönüp bakmadık. Kiraları doğru tahsil ettik. Yaptığımız paralı işlerde sizin de başınızı yere eğdirmeden seçimlere kadar sürdüreceğiz. Seçimler büyük ihtimal erkene alınacak. Mart'ta olmuş, 10'uncu ayda olmuş çok fark yok. Allah nasip kısmet ederse halkımızın önüne çıkarız" şeklinde konuştu.

Programa BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Demirok, Hayri Köse, Mehmet Avcı, Yılmaz Uysal, Cafer Çongar, Mehmet Avcı, Mehmet Muaz Uzun, BBP İl Başkanı Aytekin Kulmaç ve partililer katıldı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyük Birlik Partisi Nevzat Doğan Doğan Ürgüp Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title