Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Bingöl'de

Güncelleme:

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Bingöl Üniversitesi yerleşkesinde yaptırılan Üniversite Camisinin açılışına katıldı.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, "Bingöl ülkemizin en zor zamanlarında barışta ve kardeşlikte ısrar eden, barışın ve kardeşliğin bu topraklarda egemen olması için mücadele eden bir ilidir" dedi.

Bingöl Üniversitesi yerleşkesinde yaptırılan Üniversite Camisi'nin açılışına katılmak için kente gelen Görmez, Vali İbrahim Taşyapan'ı makamında ziyaret etti. Görmez, valilik çıkışında yaptığı açıklamada, Bingöl halkının misafirperver olduğunu söyledi.

Bu bölgelerde ilim tahsis etmiş biri olarak zihninde Bingöl'ün çok özel bir yerinin bulunduğunu anlatan Görmez, "Bingöl insanların misafirperverliğiyle, mertliğiyle bilinen, pek çok ilim adamı yetiştiren, alimler diyarı bir şehrimiz. Bingöl ülkemizin en zor zamanlarında barışta ve kardeşlikte ısrar eden, barışın ve kardeşliğin bu topraklarda egemen olması için mücadele eden bir ilidir" diye konuştu.

Görmez, daha sonra Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş'ı makamlarında ziyaret ederek, bir süre görüştü. - Bingöl

Kaynak: AA / Yerel

Diyanet İşleri Başkanlığı Bingöl Üniversitesi Mehmet Görmez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title