Haberler

Dinar'da Bahar Şenliği

Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesinde "3. Bahar Şenliği" Düzenlendi. Dinar Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (Metem) Tarafından Metem Okul Bahçesinde Organize Edilen Şenlikte, Pilav Ayran ve Helva İkramında Bulunuldu.

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde "3. Bahar Şenliği" düzenlendi. Dinar Mesleki ve Teknik eğitim Merkezi (METEM) tarafından METEM okul bahçesinde organize edilen şenlikte, pilav ayran ve helva ikramında bulunuldu.

Şenlikte konuşan, METEM Okul Müdürü Akın Aksu, bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz METEM Bahar Şenliği hem öğrencilerin yıl sonu stres atmaları, hem de öğrenci velileri çocuklarının yeteneklerini görmesi ve sosyal faaliyetler olarak düşündükleri bir program olduğunu kaydetti.

Şenliğe, Dinar belediye Başkanı Mustafa Tarlacı, Dinar ilçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Yıldız, Şube Müdürleri Adem Kocagöz ve Gürol Bozkurt, CHP ilçe Başkanı Mehmet Altıntaş, Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Oğuz Başkaya,Emniyet Müdürü Tamer Dönmez, Okul Müdürleri, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

(KK-MD-AT-Y) 28.05.2008 18:04 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title