Haberler

Dimder'den Türk Sanat Müziği Ziyafeti

Didim Belediyesi ile Didim Müzik Derneği'nin (Dimder) Kültür-sanat Etkinlikleri Çerçevesinde Düzenlediği Türk Sanat Müziği Konseri Yoğun İlgi Gördü. Dimder Korosu Profesyonel Ekibi ile Didimlileri Büyüledi. Ekibe TRT Sanatçısı Klarnet Ustası İsmail Bergamalı da Eşlik Etti.

Didim Belediyesi ile Didim Müzik Derneği'nin (DİMDER) Kültür-Sanat Etkinlikleri Çerçevesinde düzenlediği Türk Sanat Müziği Konseri yoğun ilgi gördü. DİMDER korosu profesyonel ekibi ile Didimlileri büyüledi. Ekibe TRT Sanatçısı Klarnet Ustası İsmail Bergamalı da eşlik etti.

Didim Belediye Kültürpark Amfi Tiyatro'da dün gece DİMDER ekibi Türk Sanat Müziği Korosu konser verdi. Şef Seher Giray yönetimindeki DİMDER ekibi, Hüsnü Okumuş'un neşeli sunumu ile birbirinden güzel Sanat Müziği klasiklerini okuyarak müzikseverlere ziyafet çektiler. Konsere Belediye Başkanı Mümin Kamacı eşi Şerife Kamacı ile birlikte katıldı. Kamacı çiftinin protokol yerine konseri halkın içinde izlemesi dikkat çekti.

Ekibin koro ve solo parçaları izleyicilerden büyük alkış alırken, en küçük koro üyeleri Nazlı Serçe ve Tuğçe Fırat 'Bade -i Vuslat İçilsin' adlı eseri seslendirdiler. Gece ge saatlere kadar devam eden konserde Didimliler adeta müziğe doydu. Konser sonunda izleyenler DİMDER üyelerine uzun süre alkışladı.

(BE-İK) 18.06.2008 19:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title