Haberler

Didimli Esnaflar Sorunlarını Anlattı

Didim’den bir araya gelen bir grup esnaf, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı makamında ziyaret ederek sorunlarını anlattı.

Didim'den bir araya gelen bir grup esnaf, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ı makamında ziyaret ederek sorunlarını anlattı.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, ilçede bir araya gelen bir grup esnafı makamında ağırladı. Yaklaşık 50 kişilik esnaf grubunun katıldığı ziyarette esnaf adına konuşan Esnaf Hasan Tabar hem görüş ve önerilerini dile getirmek hem yapılan işlerden duydukları memnuniyeti dile getirmek için ziyaret ettiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Deniz Atabay da ise yapılan ziyaretin kendisi memnun ettiğini kaydederek "Bizler sizlerin takdiri sonucunda buradayız. Sizlere hizmet etmek görevimiz; rozetimizi seçildiğimiz gün çıkardık. Ahbap-dost ilişkisiyle değil herkese eşit mesafdeyiz. Bazen bizde duyuyoruz halka karışmıyor, sokakta değil gibi ama yapılacak çok iş var. Ben de istemez miyim kahveden oturayım okey oynayayım ama sizler bize sorumluluk verdiniz. Biz de buna göre düşünüp ona göre hareket etmeliyiz."dedi.

Başkan Atabay büyükşehir yasasında sonra belediye gelirlerinde ciddi düşüşler olduğunu fakat mevcut bütçe ile Didim'e hizmet etmeye çalıştıklarını belirtti.

Esnaflar ise ziyarette turizm sezonunun uzatılması, otopark sorunu, Altınkum'daki düzenlemelerin devam ettirilmesi, yol ve sokakların yapımı, Garaj yapımı, inşaat kirliliği, kültürel etkinlikler ile Aydın Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinin daha fazla yapılması konularını dile getirdi. Esnafların atılan bazı radikal adımları da desteklerini belirterek ilçede bu tür adımların atılmasından dolayı duydukları memnuniyeti de dile getirdiler.

Başkan Atabay tüm öneri ve sorunlarını bildiklerini ve takibini yaptıklarını belirterek Aydın Büyükşehir belediyesi ile koordineli ve çok iyi çalıştıklarını gelecek yıl daha güzel işlerin yapılacağını dile getirdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title