Haberler

Devletin Zirvesinden Temsili Başkana Tebrik

TBMM Başkanı Cemil Çiçek tarafından verilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resepsiyonuna davet edilen TBMM Temsili Başkanı Muammer Alhan Babat'ı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kutlayarak sohbet ettiler.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek tarafından verilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resepsiyonuna davet edilen TBMM Temsili Başkanı Muammer Alhan Babat'ı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kutlayarak sohbet ettiler. Gül ve Erdoğan koltukta kalmanın yolunun çalışmaktan geçtiğini belirterek temsili başkana tavsiyelerde bulundular.

23 Nisan etkinlikleri kapsamında Ankara'ya giderek TBMM Temsili Başkanlık görevini üstlenen GKV Özel Okulları 8.sınıf öğrencisi Muammer Alhan Babat, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in davetlisi olarak katıldığı 23 Nisan resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la tanışarak uzun uzun sohbet etti. Cumhurbaşkanı Gül'e TBMM'de yapılan etkinlik hakkında bilgi veren TBMM Temsili Başkanı Babat, eğitim hayatı ve sosyal çalışmalarıyla ilgili bilgilerde verdi. Cumhurbaşkanı Gül'ün "Bu

makamı sevdin mi? Koltukta kalmayı düşünüyor musun?" sorusunu yanıtlayan Babat, eğitimini tamamladıktan sonra ileride bu makamları düşünebileceğini belirterek yaşadığı güzel anın kendisini çok mutlu ettiğini belirtti. Daha sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'la bir araya gelen Temsili Başkan Babat, aralarında geçen esprili diyalogla dikkat çekti.

Başbakan Erdoğan'ın sorularını büyük bir soğukkanlılıkla yanıtlayan Babat, kendisine yöneltilen "Gelecekte hangi partiden aday olmayı düşünüyorsun?" sorusuna "Bu makamları çok sevdim Sayın Başbakanım, önce eğitimimi tamamlayıp iş hayatına atılmayı, işimde başarılı olmayı düşünüyorum. Ardından bir gün politikaya atılıp bu makamlara gelebilirim. Ancak şu anda hangi parti olacağını söylemem mümkün değil. Geleceğin ne getireceğini bilemiyorum. Bunu o günün koşullarında belirleyeceğim" yanıtını verdi.

Başbakan'da Babat'a temsil ettiği makamlarda kalabilmenin yolunun çok çalışmaktan, ülke ve dünya gündemine hakim olmaktan ve büyük hedefler koyarak bu hedeflere emin adımlarla yürümekten geçtiğini söyledi.

TBMM Temsili Başkanlık görevi hakkında ayrıntılı bilgi veren Babat, Gaziantep'in eğitim alanında yürüttüğü çeşitli çalışmalardan da bahsederek, Başbakan Erdoğan'a bilgiler verdi. TBMM Başkanı Cemil Çiçek tarafından verilen 23 Nisan resepsiyonunun gözdesi olan Temsili Başkan Babat, gecenin geç saatlerine kadar devletin üst düzey kademesinde görev alan siyasetçi ve bürokratlarla birçok konuda görüş alışverişinde bulundu. Son olarak TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Muammer Güler ve eşi Neval Güler'le de

görüşen Babat daha sonra ev sahibi TBMM Başkanı Cemil Çiçek'le vedalaşarak ayrıldı.

Resepsiyon boyunca yaptığı diyaloglar hakkında bir değerlendirme yapan Babat "TBMM Başkanımız Sayın Cemil Çiçek'in davetlisi olarak katıldığım 23 Nisan resepsiyonu hayatımın en anlamlı ve özel gecesi oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül, TBMM Başkanımız Sayın Cemil Çiçek, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, TBMM İçişleri Komisyon Başkanımız Sayın Muammer Güler'le birçok bakan ve bürokratımızla ülke sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Gaziantep Milletvekillerimizle yapılan

hizmetleri değerlendirdik. Geleceğin Türkiye'sinde bizleri neler bekliyor, neler yapmalıyız gibi konularda fikir sahibi oldum. Gün boyunca TBMM'de benden yardımlarını esirgemeyen ve günümün her aşamasında yanımda bulunan değerli büyüğüm, Gaziantep milletvekilimiz Sayın Mehmet Erdoğan'a özel olarak teşekkür etmek istiyorum. Bu anlamlı görevde Gaziantep'i en üst düzeyde temsil etmeye ve tanıtmaya gayret gösterdim. Rüya gibi bir gün ve geceydi" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Abdullah Gül Cemil Çiçek 23 Nisan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title