Haberler

Derince Belediyesi'nin Millet Kıraathanesi Yoğun İlgi Görüyor

Güncelleme:

Derince Belediyesi'nin hizmete aldığı Millet Kıraathanesi, öğrencilerden ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün önem verdiği projeler arasında yer alan Millet Kıraathanesi, Deniz Mahallesi'ndeki Tarihi Gar Binası'nda faaliyet gösteriyor.

Derince Belediyesi'nin hizmete aldığı Millet Kıraathanesi, öğrencilerden ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Derince Belediyesi'nin hizmete giren projeler, halk tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün önem verdiği projeler arasında yer alan "Millet Kıraathanesi" de ilçede en güzel örnekler arasında bulunuyor. Deniz Mahallesi'ndeki Tarihi Gar Binası'nda faaliyetlerini sürdüren Millet Kıraathanesi'ne öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Meclis Üyesi Kenan Yalçın ile birlikte Millet Kıraathanesi'ni ziyaret eden Başkan Aygün, kitap okuyup, ders çalışan öğrencilere başarılar diledikten sonra vatandaşların sohbetlerine eşlik etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Aygün Yerel Haberler Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title