Haberler

Deplasmanlı Bögelesel Amatör Lig 6. Grup

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta zirve mücadelesi veren Kayseri Şekerspor, sahasında konuk ettiği Niğde Azatlıspor’u 7-1 gibi farklı bir skor ile mağlup etti.

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta zirve mücadelesi veren Kayseri Şekerspor, sahasında konuk ettiği Niğde Azatlıspor'u 7-1 gibi farklı bir skor ile mağlup etti. Yeşil-Beyazlı takım bu galibiyet ile 9. hafta sonunda puanını 19'a çıkardı. Niğde Azatlıspor ise 4 puanda kaldı.

STAT: Sümer Stadı 2 Nolu Saha

HAKEMLER: Sevgi Günel ** Ali Eker **Arda Argun Zenginyer **

SAHA KOMİSERİ: Ceyhun Denli

KAYSERİ ŞEKERSPOR: Ufuk Alparslan *** İhsan Mert *** Emre Ekti *** Mehmet Sönmez *** İhsan Türen *** Emre Erol *** Selahattin Enes Kılıç *** (Dk. 85 Süleyman Öztürk ***) Murat Işıkdemir *** (Alim Korkmaz ***) Burak Mete *** (Rıdvan Çetin ***) Gökhan Altıntaş *** Ersoy Yılmaz ***

NİĞDE AZATLISPOR: İsmail Turgut * Mehmet Demirci * Burak Çöl * Osman Hıraman * Çağrı Özturak * Mustafa Yılmaz * Murat Balçın * Samet Tamer * Tamer Demir * Mehmet Yalçın * Öner Atalay *

GOLLER: Dk.8.75 Ersoy Yılmaz, Dk.55 Selahattin Enes Kılıç, Dk.60.61 Burak Mete, Dk.88 Alim Korkmaz, Dk.90+3 Süleyman Öztürk (Kayseri Şekerspor) Dk.83 Murat (Azatlıspor)

KIRMIZI KART: 90+4 Gökhan Altıntaş (Kayseri Şekerspor) - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Şekerspor Yılmaz Murat Enes Kılıç Niğde Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title