Haberler

Denizli haberleri: (BURDUR- Etkili Hutbe Sunumu 1'incisi, Denizli'den

Güncelleme:

Denizli haberlerine göre (BURDUR- Etkili Hutbe Sunumu 1'incisi, Denizli'den Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Düzenlenen " Etkili Hutbe Sunumu Yarışması" Bölge Finali Burdur Ulu Camii'nde yapıldı.

(BURDUR- Etkili Hutbe Sunumu 1'incisi, Denizli'den

BURDUR - Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Düzenlenen " Etkili Hutbe Sunumu Yarışması" Bölge Finali Burdur Ulu Camii'nde yapıldı.

Antalya, Afyonkarahisar, Aydın, İzmir, Manisa, Denizli, Isparta, Muğla, Uşak ve Burdur illerinden din görevlilerinin katılımıyla gerçekleşen yarışmada, Denizli'den Fatih Ulutaş 1., Manisa'dan Ömer Faruk Altunağa 2. ve Afyon'dan Fatih Kavak 3. oldu.

Yarışma öncesi, camilerde okunan hutbenin çok önemli ve etkili olduğunu açıklayan Burdur İl Müftüsü Enver Türkmen, "Peygamber efendimizin Veda Hutbesi bugünün insan hakları beyannamesini oluşturuyor. Toplumumuzda ise hutbe konusu çok önemli, 10 ilden gelen ve illerinde birinci olan herkes bizim için birincidir. Yarışmaya katılanlara başarılar diliyorum " dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Denizli Burdur Genel Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title