Haberler

Demokrasi Nöbetine Mehter Morali

Isparta Belediyesi Mehteran Takımı, Demokrasi Nöbeti tutulan meydanda gösteri sundu.

Isparta Belediyesi Mehteran Takımı, Demokrasi Nöbeti tutulan meydanda gösteri sundu. Isparta Belediyesi önünden başlayan ve Hükümet Meydanı'na kadar süren Mehteran Ekibinin yürüyüşü ve mehter marşlarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Mehteran ekibini görüntüleyen ve özçekim yapan vatandaşlar Hükümet Meydanı'ndaki Demokrasi Nöbetine de katıldı. Hükümet Meydanı'na girişte büyük alkışla karşılanan Isparta Belediyesi Mehteran Takımı burada 'Başkoymuşum Türkiye'min Yoluna' marşı başta olmak üzere 'Yelkenler Biçilecek', 'Türkler Geliyor', 'Cihadı Ekber', 'Genç Osman' ve 'Tuna Nehri' gibi marşları seslendirdi. Vatandaşlar ise Isparta Belediyesi Mehteran Takımının söylediği marşlara ellerindeki Türk Bayraklarıyla eşlik etti.

Isparta Belediyesi bugüne kadar Demokrasi Nöbeti kapsamında vatandaşlara binlerce bayrak dağıtırken, yine 8 camide demokrasi şehitleri için mevlit okutturup helva dağıtımı gerçekleştirmişti.

Ülkemizin milletçe demokrasiye, birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğu bir dönemden geçildiğini kaydeden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 'Devletimiz ve milletimiz bu zor günleri aşacaktır' derken, 7 Ağustos Pazar günü İstanbul Yenikapı'da düzenlenecek Demokrasi ve Şehitler Mitingine katılacağını duyurdu. Günaydın ayrıca mitinge katılmak isteyen vatandaşlar için de otobüs tahsisi yapılacağını kaydetti. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Ziya Günaydın Genç Osman Türkiye Isparta Yerel Haberler

title