Haberler

Demokrasi Nöbetine Kahraman Tazeoğlu Desteği

Tüm yurtta olduğu gibi Bozüyük’te de devam eden demokrasi nöbetine, radyo programcısı ve yazar Kahraman Tazeoğlu da katılarak destek verdi.

Tüm yurtta olduğu gibi Bozüyük'te de devam eden demokrasi nöbetine, radyo programcısı ve yazar Kahraman Tazeoğlu da katılarak destek verdi.

Bozüyük Belediyesi tarafından şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlar için Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan ve akşam namazının ardından başlayan nöbete radyo programcısı-yazar Kahraman Tazeoğlu katılarak sevilen şiirlerini Bozüyüklüler için okudu. Demokrasi nöbetine katılanlara zaman zaman duygusal anlar yaşatan Tazeoğlu, Bozüyüklülere destek verdi.

Tazeoğlu'nun programının ardından sahneye gelen Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Tazeoğlu'na okuduğu şiirler ve demokrasi nöbetine verdiği destek için teşekkür etti. Gecenin anısına Tazeoğlu'na hediye takdiminde bulunan Başkan Bakıcı, 16 gündür aralıksız olarak Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran tüm Bozüyüklülere de teşekkür etti.

Şehitlerimiz için duaların okunduğu gecede Bozüyük Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunulurken, vatandaşlar alanda iki noktaya yerleştirilen demokrasi nöbeti hatıra defterine düşüncelerini yazdı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahraman Tazeoğlu Fatih Bakıcı Bozüyük Yerel Haberler

title