Haberler

Demirçalı, Çukurova Belediye Meclisinde

CHP Genel Sekreter Yardımcısı Adana Milletvekili Ali Demirçalı, Çukurova Belediye Başkanı Avukat Soner Çetin’i ve ilçe belediye meclisini ziyaret etti.

CHP Genel Sekreter Yardımcısı Adana Milletvekili Ali Demirçalı, Çukurova Belediye Başkanı Avukat Soner Çetin'i ve ilçe belediye meclisini ziyaret etti.

Demirçalı, Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığına seçilen Çukurova Belediye Başkanı Avukat Soner Çetin'i kutladı, cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun bu ay Adana'ya geleceğini ifade eden Demirçalı, Adanalıların İnsanoğlu'na destek vereceğine yürekten inandığını belirtti.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de Çukurova Belediyesi olarak örnek çalışmalar yaptıklarını, belediye meclisinde çalışmaların tam bir uyum içerisinde yürütüldüğünü ifade etti.

CHP Genel Sekreter Yardımcısı Adana Milletvekili Ali Demirçalı, CHP'li üye Mustafa Karakuş'un yönettiği Çukurova İlçe Belediye Meclisinin toplantısına katılarak bir süre çalışmaları izledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Demirçalı Soner Çetin Çukurova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title