Haberler

Değisim Medya Gurubundan "Benim Annem" Yarışması…

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde Değişim Medya Grubu Tarafından, "Benim Annem" Konulu Komposizyon Yarışması Yapıldı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Değişim medya Grubu tarafından, "Benim Annem" konulu komposizyon yarışması yapıldı.

Geleneksel hale dönüştürülen yarışmaya bu yıl daha fazla katılım olduğu gözlenirken, yarışmanın kapsamının da geliştirildiği belirtildi. Değişim Medya Grubu'nun 3 ayrı kategoride yaptığı ve Anneler günü nedeniyle her yıl düzenlenen 'Benim annem' konulu kompozisyon yarışmasına ilköğretim okulları 3.4.5. 6.7. ve 8. sınıflarda okuyan öğrenciler katıldı. Alemdar Restoranda bu yıl 4.sü gerçekleştirilen yarışmanın jüri üyelerini ise Balcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Balcı, Vali Yavuz Erkmen'in eşi Nevhilal Erkmen, Kaymakam Osman Ekşi'nin eşi Saniye Ekşi, Amiral Türker Ertürk'ün eşi Özden Ertürk, Belediye Meclis Üyesi Nurdan Oğuz, emekli Edebiyat Öğretmeni Özgül Bıyıklı, Edebiyat Öğretmeni Ayla Bilen, Anneler Derneği Başkanı Raife Kaynak ve Özel Eğitim ve Rehabilitasyon ve Yardım Sevenler Derneği Başkanı Nagihan Müftüoğlu' dan oluştu.

Jüri üyelerini bazen güldüren bazen de ağlatan yarışmaya katılımın arttığını kaydeden Ayşegül Balcı; "Pazar günü Anneler günü. Başımızın taçları, kalbimizin sultanları annelerimizin haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Değişim Medya Grubu olarak bu yarışmayı ilk düzenlediğimizde birkaç anneyi mutlu etmek istemiştik. Onlara özel olduklarını hissettirmekti amacımız. 3 yıldır bunu başardığımıza inanıyorum. Her yıl oluşturduğumuz jürimizle çok keyifli ve heyecanlı saatler geçiriyoruz. Unutmayalım; bu dünyadaki en güvenli sığınağımız annelerimizin kucağıdır, annelerimiz bu dünyadaki en büyük şansımızdır" diye konuştu.

Peygamber efendimizin "Cennet anaların ayağının altındadır" hadisi şerifini hatırlatan Nevhilal Erkmen'de annelerin kıymetinin bilinmesini istedi.

Değişim Medya Grubu Haber merkezi Yönetmeni Hüseyin Orhan'da yarışma kapsamında bine yakın mektup gelmesi nedeniyle memnuniyetini dile getirdi. Daha sonra 4. yıl anısına Alemdar Restoran'ın Değişim Medya için hazırladığı sürpriz pastası jüri üyelerince kesildi. Yarışma sonuçlarının anneler gününde açıklanacağı ifade edildi.

(BA-İÇ)

11.05.2007 19:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title