Haberler

Defender severler Yalova'da buluştu

Güncelleme:

Defender severler Yalova'da buluştu Ülkenin her yerinden akın akın Yalova'ya geldiler Yağmur çamur dinlemediler.

Defender severler Yalova'da buluştu

Ülkenin her yerinden akın akın Yalova'ya geldiler

Yağmur çamur dinlemediler.

YALOVA Yalova Havacılık ve Spor Kulübü ve Defender Lowers grubunun bu yıl 1.sini düzenlediği, "Büyük Buluşma" Türkiye'nin her noktasından yüzlerce Defender severi Yalova'da buluşturdu. Dört çeker araçları ile Paşakent'te bir araya gelen Defender severler yağmur ve çamura aldırış etmeden anın tadını çıkardılar.

Türkiye'de bu yıl ilk kez düzenlenen Land Rower Defender Severler Büyük Buluşması Yalova'nın Paşakent mevkiinde düzenlendi. Kendilerine, "Defender Lowers" adını veren ve ülkenin her noktasından çok sayıda üyeye sahip grup internet üzerinden organize olarak Yalova'ya akın etti. Yalova Havacılık ve Spor Kulübü ve Defender Lowers grubu tarafından gerçekleşen organizasyonda kendilerine ayrılan araziye araçlarını getiren Defender severler ilginç bir görüntü meydana çıkardı. Çok sayıda dev araç ve yüzlerce katılımcı ile bir anda festival alanına dönüşen alan yağmur ve çamura aldırış etmeden anın tadını çıkaran insanlara ev sahipliği yaptı.

Bundan sonra da etkinliğin devam edeceğini vurgulayan Defender Lowers kurucularından Murat Durmaz, "Biz kısaca Defender Lowers olarak adlandırıla bir grubuz. Biz bu arabaların fanıyız. Bizi Türkiye'nin 4 bir yanından bir araya getiren bu araba. Sosyal medya üzerinden organize olduk ve ilk buluşmayı Yalova'da düzenledik. Her sene de devam edecek. Çok sayıda katılımcı bu davete iştirak etti. Ortam çok güzel" dedi.

Organizatörlerden Dursun Ali Ayyıldız ise, "Uzun çabalarla bu organizasyonu gerçekleştirdik. Bu çamurlu ortamda bile bu kadar insanın buraya gelmesi tüm yorgunluğumuzu aldı" şeklinde konuştu.

Yalova'yı doğa sporlarının başkenti yapacaklarını belirten Yalova Havacılık ve Spor Kulübü Başkanı Nuri Baş, "Bu yıl ilki düzenlenen Defender buluşmasını Yalova'da yapıyoruz. Türkiye'nin birçok bölgesinden Defender severleri Yalova'da topladık. Yalova'yı doğa sporları merkezi ve başkenti yapmaya kararlıyız. Türkiye'deki Defender severler bu çağrıya kulak verdi ve Yalova'da büyük bir buluşma yaptık" şeklinde konuştu.

Araçları ile Türkiye'nin her noktasından akın akın Yalova'ya gelen Defender Lowers üyeleri kaynaşarak sohbet ettiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yalova Havacılık ve Spor Kulübü Türkiye Yalova Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title