Haberler

Deah Başhekimi Çakabay: "Hasta Ziyaretlerine 15 Yaşından Küçük Çocukların Getirilmesi Yasaktır"

Diyarbakır-Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Bahri Çakabay, hasta ziyaretlerine 15 yaşından küçük çocukların getirilmesinin yasak olduğunu söyledi.

Diyarbakır-Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Bahri Çakabay, hasta ziyaretlerine 15 yaşından küçük çocukların getirilmesinin yasak olduğunu söyledi.

Başhekim Çakabey yaptığı açıklamada, hastanede hasta ziyareti saatlerinin 13.00-14.30/18,00-19.30 olarak belirlendiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Hastanemizde hastalarımızın sağlıklı tedavi görebilmeleri için ziyaret saatlerinde hasta yakınlarının kurallara uymaların belirtilen saatler dışında hiçbir hasta yakını ziyarete geldiği zaman ziyaret yapamayacaktır. Hastalarımızın sağlıkları açısından kurallara uyum sağlamalarını hasta yakınlarından rica ediyoruz. Hastalarımızın sağlığı bizler için çok önemlidir. Ziyaretin en makbulü en kısa olanıdır. Yoğun bakımda her gün saat 11.00 ile 12.00 arasında yoğun bakım nöbetçi hekimi müsait olduğu anda, hasta yakınlarına, hastanın genel durumu ile ilgili bilgi verilir. Saat 13.00'da hasta yakınlarına bilgi verir. Hasta ziyaretleri yoğun bakımın müsaitlik durumuna göre planlanır. Hasta ile ilgili olağan dışı durumlarda hastanemize vermiş olduğunuz iletişim numarasına ulaşılarak bilgilendirme yapılacaktır. Bunun dışında kesinlikle yoğun bakıma hasta yakını alınmayacaktır. Hasta ziyaretlerine 15 yaşından küçük çocukların getirilmesi kesinlikle yasaktır."

Muhabir: Özgür Ayaydın

Yayıncı: Behçet Güngör - DİYARBAKIR

Kaynak: AA / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title