Haberler

Datça açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem

Güncelleme:

Muğla'nın Datça ilçesinin 27 kilometre açığında Ege Denizi'nde saat 00.40'ta 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kısa süren depremi en fazla hisseden Datçalılar oldu.

Datça açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem

MUĞLA - Muğla'nın Datça ilçesinin 27 kilometre açığında Ege Denizi'nde saat 00.40'ta 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD tarafından yapılan açıklamada, Muğla'nın Datça ilçesine 27 kilometre uzaklıkta Ege Denizi'nde saat 00.40'ta 14.82 kilometre derinlikte 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği duyuruldu. Kısa süren depremi en fazla hisseden Datçalılar oldu.

Datça'da vatandaşlar sokağa çıkmazken, kısa süren deprem sonrası bazı vatandaşlar evlerinin balkonlarına çıktı. Datça'da oturan Nurettin Aslanoğlu isimli vatandaş, "Yeni uyumuştuk. Uyur uyumaz hissettik. Kalktık ve balkonda duruyoruz. Herhangi bir şey yok" dedi.

4,3 büyüklüğündeki deprem sonrası Datça genelinden de şu ana kadar yetkililere ulaşan bir olumsuzluk bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ege Denizi Deprem Muğla Ege Deprem Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title