Haberler

Darende, Süleyman Eser'i Görkemli Karşıladı

AK Parti’den Malatya’nın Darende Belediye Başkanlığı adayı olan Dr. Süleyman Eser, ilçeye gelerek seçim çalışmalarına başladı.

AK Parti'den Malatya'nın Darende Belediye Başkanlığı adayı olan Dr. Süleyman Eser, ilçeye gelerek seçim çalışmalarına başladı.

Yukarı Ulupınar kasabası girişinde partililer ve Darendeliler tarafından coşkuyla karşılanan Eser, Aşağıulupınar ve Balaban kasabalarına da uğradıktan sonra konvoy halinde Darende'ye geldi. Burada da AK Parti İlçe Başkanlığı binası önünde İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve yöneticiler tarafından karşılanan Süleyman Eser, parti önünde bulunan vatandaşlara hitap etti.

Eser, "Bizler buraya hizmet etmeye geldik. İşsizimize iş, esnafımıza müşteri, hastamıza doktor, öğrencimize okul, parolasıyla geldik, bizler size kapılarımızı açmaya hizmetkar olmaya geldik. İnşallah hep birlikte el ele vererek solmayan güller yetiştireceğiz. İlçemizi güzelleştireceğiz" dedi.

Eser bugünden itibaren çalışmalarına başlayacaklarını ve güzel bir seçim süreci geçirilmesini dilediğini belirtti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Eser Ak Parti Malatya Darende Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

Darende Halkıa.sngl-17@hotmail.com:

belediye başkanı olmak demek objektif olmak demektir.henuz baslangıcta bile tarafı belli olan,tek amacı halka degilde vakıfa hizmet etmek olan bi başkan adayı istemiyoruz!!

1
1
yanıtYanıtla
kemal yıldırımlehimci34@hotmail.com:

doğru hizmet etmeye geldi. vakfa daha iyi hizmet etmeye, vakfın etrafını güzelleştirerek darendeye değer katacak. helal sana başkan

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title