Haberler

Dardanelspor'da Altyapı Çalışmaları

Dardanelspor'un, Yıldız Üretim Merkezi Projesi'nde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları sürüyor.

Dardanelspor'un, Yıldız Üretim Merkezi Projesi'nde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları sürüyor.

Dardanelspor Altyapı Koordinatörü Mustafa Meteertem, projenin başlaması nedeniyle kulüpte düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Dardanelspor'un Türk futboluna Mehmet Topal, Selçuk İnan, Gökhan Zan, Hasan Kabze, Okan Koç gibi yüzlerce oyuncu kazandırdığını söyledi.

Bugün tesislerindeki lojmanlarda konaklama, beslenme, eğitim-öğretim, okul servisi ve okul ihtiyaçları ve giderleri karşılanıp, 100 sporcunun yetiştirildiğini aktaran Meteertem, "Birçok köklü kulübün dahil, ekonomik sıkıntılar yüzünden altyapıda oyuncu yetiştirmeye önem veremediği günümüzde Dardanelspor yenilenen tesislerinde ve kendi imkanlarıyla 13-18 yaş arası 100 oyuncuya her türlü imkanı sağlayıp, hem hayata hem de Türk futboluna hazırlıyor" dedi.

Belediye Başkan Vekili Ali Sürücü Dardanelspor'un yıllardır Türk futbolunda bir misyon üstlendiğini ve birçok yeteneği kazandırdığına dikkati çekerek, bu kadar öğrenciye burs veren bir kulübün ülkede zor bulunacağını bildirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, kendisinin de sporun içinden geldiğini fakat gördüğü manzara karşısında çok duygulandığını belirterek bu kadar çok öğrenci barındıran ve tüm masraflarını kendi imkanlarıyla karşılayan Dardanelspor'a milli eğitim camiası olarak teşekkür etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nuammer Uslu, gördükleri ortamdan gururlandığını, Dardanelspor'un eğitime ve gençliğe verdiği önemin takdire şayan olduğunu ifade etti.

Programın sonunda katılımcılara tesisler gezdirildi. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Topal Dardanelspor Selçuk İnan Gökhan Zan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title