Haberler

Damal Kaymakamı Canpolat'a Veda Yemeği

Damal kaymakamı Abdurrezzak Canpolat için veda yemeği düzenlendi.

Damal kaymakamı Abdurrezzak Canpolat için veda yemeği düzenlendi.

2 yıl süreyle ilçede görev yapan ve son kararname ile Ardahan Vali yardımcılığı görevine atanan Abdurrezzak Canpolat için, ilçede görev yapan Kaymakamlık personeli ve daire amirleri tarafından veda yemeği verildi.

Veda yemeğine Kaymakam Abdurrezzak Canpolat, Hanak Kaymakamı Mehmet Balıkçılar, Çıldır Kaymakamı Tamer Kılıç, Posof Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Damal Belediye Başkanı Ergin Önal, daire amirleri ve Damallı iş adamları katıldı.

Yemekte konuşan Kaymakam Canpolat,2 yıllık süre içerisinde Damal'da çok güzel anılarının olduğunu söyledi. Canpolat, "Vedalar zor olur. Ancak beni bu zor durumdan kurtaran bir teselli var ki uzaklara gitmiyorum. Yakında Ardahan'a geçiyorum, dolayısıyla duygusal yoğunluğum biraz hafiflemiş olacak. Yaklaşık 2 senelik bir süre zarfından sonra başladığımız hizmet bayrağını bizden önceki meslek büyüklerimiz gibi bizde bizden sonraki gelecek kardeşimize emanet edeceğiz. 2 yıllık görev sürem zarfında bu güzel serhat şehrimize hizmet etmek gururu bize de nasip oldu. Ülkemizin bu uç ilçesinde kadirşinas, vatanperver insanları barındıran bu güzel ilçesine hizmet ettik. Bundan dolayı da büyük bir onur ve huzur duyuyorum."

Son günlerde ülkede yaşanan olaylara da değinen Canpolat, "Son günlerde ülkemizin üzerinde ki menfur elim olaylardan dolayı şehit olan şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Birlik, beraberlik, hoşgörünün bu coğrafyada, bu topraklarda daim olmasını temenni ediyorum. Damal hoşgörünün, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin, sevginin yoğun olduğu bir yerdir. İnşallah buradaki bu millet, vatan, bayrak sevgisi ülkemizin her tarafında aynı şekilde olur." Şeklinde konuştu.

Daha sonra yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Canpolat, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra katılımcılarla tek tek tokalaşarak helallik istedi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrezzak Canpolat Ardahan Hanak Damal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
title