Haberler

Cumhuriyet Mahallesi Başkan Kocadon'u Ağırladı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Temel Yapı, Bodrum Konut, Mimoza, Akasya, Ortaköy, Kale Konut, Begonvil, Halikarnassos ve Melisa siteleri yöneticileri ile Bodrum Belediyesi'nin Toplu Konut Bölgesi'nde...

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Temel Yapı, Bodrum Konut, Mimoza, Akasya, Ortaköy, Kale Konut, Begonvil, Halikarnassos ve Melisa siteleri yöneticileri ile Bodrum Belediyesi'nin Toplu Konut Bölgesi'nde yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Site yöneticilerinin düzenlediği sohbet ve bilgilendirme toplantısına katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yaptığı açıklamada, "Öncelikle bu daveti düzenleyerek bizleri konuk eden tüm site yöneticilerime ve sitelerde ikamet eden vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Yönetici arkadaşlarımız bu buluşmayı daha önceden planlamışlardı; ama belediyemizin yapmış olduğu çalışmalara denk gelmesi daha anlamlı oldu. Kendilerine Teknik Koordinatörümüz Onur Çevik, BOSKİ Müdürü E.Dilek Güralp ve tarafımdan Bodrum Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Yaklaşık 30 yıldır Toplu Konut Bölgesi dediğimiz yaşam alanları için ciddi şekilde altyapı ve çevre düzenleme çalışması yapılmamış. Göreve geldiğimiz günden bu yana planlı şekilde devam ettirdiğimiz projelerimizden Toplu Konut Bölgesi ile ilgili projelere hızlı bir şekilde başladık. Bu alandaki en büyük sorun yağmur suyu, içme suyu ve kullanma suyu, yolların düzensizliği ve yüksek kaldırımlar ile çevre düzenleme çalışmaları. Çalışmalarımız zaman olarak biraz sarktı. Fakat bildiğiniz üzere Bodrum Yarımadası'nın tüm köylerine de Bodrum Belediyesi hizmet götürüyor. Altyapı yenilemesi, tozlu-çamurlu ve yürünemeyecek yolların asfaltlanması, okulların, sağlık merkezlerinin iyileştirilmesi, çocuklarımızın gençlerimizin oyun alanları yapılıyor. Bodrum Belediyesi ekipleri her yerde gece gündüz durmaksızın çalışıyor. Aynı çalışmayı şimdi de Toplu Konut Bölgesi'nde başlattık. Öncelikle kanserojen madde içeren su borularının hepsi değişecek. İnsan sağlığını etkileyen tüm boruların değişmesinden sonra kullanılmakta zorluk çekilen kaldırımlar düzenlenecek ve sıcak asfalt ile bölgede yaşayan vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak. Bunun yanında geleceğimizin teminatı çocuklarımız için spor alanları ve oyun parkları ile engelli çocuk parkı yapım çalışmalarına da başlandı. Gece gündüz, yağmur çamur demeden, köylerimiz de dahil tüm vatandaşlarımızın isteklerini hızlı bir şekilde yerine getirmek için çalışıyorum" dedi.

Sohbet toplantısında Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan siteler adına bir açıklama yapan Yeşil Bodrum Sitesi Kooperatif Yöneticisi Barış Avcı, şunları söyledi; "Öncelikle Bodrum Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kocadon'un önderliğinde 30 yıldır el verilmeyen bölgemizde başlayan çalışmalar için kendisine teşekkür etmek istiyorum. 2009 yerel seçiminden sonra bölgemizde çevre düzenleme çalışmaları yapılmıştı, fakat 2012 yazında yaşanan ve asla kabul etmediğimiz üzücü olaylar nedeniyle başkanımızın görevde olmadığı dönemde çalışmalar durdu. Sayın Mehmet Kocadon'un ve ekibinin dürüstlüğüne ve çalışkanlığına hep inanmışızdır. Zor dönemimde beni yalnız bırakmadılar diyor; evet dik duran, dürüst ve verdiği sözü her ne olursa olsun yerine getiren bir başkanımız var. Bu akşamki davetimizi de yoğun iş programı olmasına rağmen kırmayıp bizlere konuk olduğu için tüm Toplu Konut Bölgesi sakinleri ve site yöneticileri arkadaşlarım adına teşekkür ederim" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title