Haberler

Cumhuriyet'in 100'üncü yılında gençlik yürüyüşü

Güncelleme:

- Cumhuriyet'in 100'üncü yılında gençlik yürüyüşü Eyüpsultan Belediyesi, Kurt Kemeri'nde "29 Ekim Cumhuriyetin 100. Yılında Gençlik Yürüyüşü" düzenledi.

- Cumhuriyet'in 100'üncü yılında gençlik yürüyüşü

İSTANBUL - Eyüpsultan Belediyesi, Kurt Kemeri'nde "29 Ekim Cumhuriyetin 100. Yılında Gençlik Yürüyüşü" düzenledi. Cumhuriyet'in ilanının 100'üncü yılına özel düzenlenen yürüyüş, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Eyüpsultan Belediyesi, Kurt Kemeri'nde "29 Ekim Cumhuriyetin 100. Yılında Gençlik Yürüyüşü" düzenledi. Saat 10.00'da başlayan yürüyüş, 12.30'a kadar devam etti. Yürüyüşe katılan Eyüpsultanlılar Cumhuriyetin 100'üncü yılını coşkuyla kutlandı. Gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen yürüyüş sonunda çay ve simit ikramları yapıldı. Tüm Eyüpsultanlıların davetli olduğu yürüyüş için ilçenin farklı noktalarından Kurt Kemeri'ne servis araçları kaldırıldı. Cumhuriyetin 100'üncü yılında yapılan gençlik yürüyüşüne Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de katıldı.

"Her ortamda her kesimden vatandaşla kutluyoruz"

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yürüyüşte yaptığı konuşmada Başkan Deniz Köken, cuma gününden itibaren Cumhuriyetin 100. yılını her ortamda, her kesimden vatandaşla birlikte kutladıklarını ifade ederek, "Bugün de sabah gençlerimizle birlikte Kurt Kemeri'nde güzel bir yürüyüş yaptık. Kutlamalara devam ediyoruz. Bugün Alibeyköy'de, Eyüpsultan Meydanı'nda, Rami'de ve Kemerburgaz'da kutlama programlarımız var. Vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eyüpsultan Belediyesi Eyüpsultan Gençlik 29 Ekim Genel Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title