Haberler

Cumhuriyet Bayramı'nın 90. Yıl Dönümü Ordu'da Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyet'in 90.Yılı Ordu'da düzenlenen çeşitli programlarla büyük bir coşkuyla kutlandı.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı çerçevesinde ilk tören dün Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 90.yıl...

Cumhuriyet'in 90. Yılı Ordu'da düzenlenen çeşitli programlarla büyük bir coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı çerçevesinde ilk tören dün Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 90. yıl dönümü kutlama programı, bugün Ordu Lisesi önünde devam etti. Vali Kenan Çiftçi, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Yarbay Garip Gümüş, Belediye Başkanı Seyit Torun'un halkın ve öğrencilerin bayramını kutlamasıyla başlayan programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Vali Kenan Çiftçi yaptı.

Konuşmaların ardından program, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yapılan kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile devam etti.

Ödül törenin ardından öğrenciler tarafından okunan şiirler vatandaşlardan büyük alkış alırken, tören Ordu Belediyesi Konservatuvarı halk oyunları ekibinin zeybek gösterisi ve tören yürüyüşü ile sona erdi.

Buradaki törene Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Yarbay Garip Gümüş, Belediye Başkanı Seyit Torun, Başsavcı Metin Uslu, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ayfer Buğur, İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı, daire müdürleri, kurum amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kenan Çiftçi 29 Ekim Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title