Haberler

CHP'li Demirçalı İhsanoğlu'na Destek İstedi

Güncelleme:

CHP Adana Milletvekili Demirçalı, Cumhurbaşkanı Adayı İhsanoğlu'na destek istedi.

CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek istedi.

CHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Demirçalı ve partililer, Pozantı ilçesindeki Tekir Yaylası'nda esnafı ziyaret etti, kahvehaneleri gezdi. Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu'nun tanıtımı yapan Demirçalı ve beraberindekiler hazırlanan broşürleri dağıttı.

Demirçalı, vatandaşlardan 10 Ağustos'ta mutlaka sandığa gitmeleri çağrısında bulundu.

Adanalıların tercihlerini İhsanoğlu'ndan yana kullanacağını belirten Demirçalı, "Adanalılar kendisini cezalandıran AKP'nin adayına gerekli dersi verecektir. Adanalıların sayın İhsanoğlu'ndan yana tercihini kullanacaklarına inancımız tamdır. İhsanoğlu cumhuriyetten, demokrasiden yana olan bir isim. Ülkesini, milletini, bayrağını  seven, demokrasiden yana olan herkesin İhsanoğlu'na destek olması gerekir" ifadelerini kullandı.

Demirçalı, CHP'li belediyelerin vatandaşların oy kullanmalarını sağlamak amacıyla yaylalardan kent merkezine otobüslerle seçmenlerin taşınması konusunda da gerekli desteği verme hazırlığında olduğunu bildirdi. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Ekmeleddin İhsanoğlu Ali Demirçalı Pozantı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title