Haberler

Çukurova Belediye Meclisi Son Kez Toplandı

Çukurova Belediye Meclisi’nin 30 Mart yerel seçimler öncesi son meclis toplantısı Meclis Başkan Vekili Ekrem Kandemir başkanlığında yapıldı.

Çukurova Belediye Meclisi'nin 30 Mart yerel seçimler öncesi son meclis toplantısı Meclis Başkan Vekili Ekrem Kandemir başkanlığında yapıldı. Başkan Vekili Kandemir tüm meclis üyelerine 5 yıllık sürede yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi Çukurova Belediye Meclisi son toplantısını da gerçekleştirdi. Meclis salonunda yapılan toplantıya Meclis Başkan Vekili Ekrem Kandemir başkanlık yaptı. Çukurova İlçe Belediyesi'nin ilk meclis üyeleri olarak tarihe geçtiklerinden söz eden Kandemir, "2009 yılından bu yana meclisimiz Çukurova ve Çukurova halkı için çok önemli karlar aldı. 30 Mart'ta bir seçime daha gireceğiz ve birçok meclis üyemiz görevini başka yol arkadaşına devrediyor. Ben şuna inanıyorum ki, 30 Mart seçimlerinden sonra oluşacak olan yeni belediye meclisi yine Çukurova için önemli kararlar alacak. Başkanımız Yıldıray Arıkan'a teşekkür ediyorum. Allah hepimize sağlık sıhhat versin. Dostluğumuz burada bitmeyecek ve devam edecek. Bugüne kadar Çukurova Belediye Meclisi'nde görev alan tüm üye arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title