Haberler

Çubuk'ta Atatürk Kupası Satranç Turnuvası Sona Erdi

Güncelleme:

Türkiye Satranç Federasyonu Çubuk Temsilciliğinin düzenlediği Atatürk Kupası Satranç Turnuvası, ödül töreniyle sona erdi.

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Çubuk Temsilciliği tarafından 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası ile 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen 'Atatürk Kupası Satranç Turnuvası' ödül töreniyle sona erdi.

TSF Çubuk Temsilciliği, Çubuk Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Atatürk Kupası Satranç Turnuvası'nın finaline Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, TSF Çubuk Turnuva Direktörü Veysel Kılınçarslan, öğrenci ve veliler katıldı. Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde 2 gün süren turnuva 12 kız, 12 genel olmak üzere toplam 24 kategoride ve İsviçre sistemi olan 7 turda yapıldı. Bütün kategorilerde lisans ve vizeli olma şartının arandığı turnuvaya 350 sporcu katılırken, turnuvada dereceye giren ilk üç kişiye madalyaları Çubuk Belediye Başkanı Özden tarafından verildi. Ayrıca dereceye giren tüm sporculara Başkan Özden tarafından kitap hediye edildi.

Satranç sporunun Çubuk'ta çok büyük bir kabul gördüğünü söyleyen Özden, "Gençlerimizi ailelerinin desteklemesi bizi ziyadesi ile memnun ediyor. Belediye olarak da bizi bir satranç merkezi açtık, ikincisini de Atatürk Mahallesi'nde bulunan gençlik merkezinde açtık. Buralarda biz bu sporu destekliyoruz. İlçemizde zeki çocukların olması ve bu spora karşı ilgi ve alakanın olması bizi ziyadesi ile memnun ediyor. Ben çocuklarımızı tebrik ediyorum. Onlara desteklerini esirgemeyen ve 2 günden berridir burada onların yanında olan ailelerini yürekten kutluyorum. Hepinize de başarılar diliyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Mustafa Kemal Atatürk Lokman Özden Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title