Haberler

Çubuk Heyeti, Bosna Hersek'e Hareket Etti

Güncelleme:

Çubuk Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Kuzal ve Hacı Çelebi'nin de aralarında olduğu bir heyet, Bosna Hersek'in Maglaj kentine gitti.

Çubuk Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Kuzal ve Hacı Çelebi'nin de aralarında olduğu bir heyet, ilçenin kardeş şehri olan Bosna Hersek'in Maglaj kentine gitti.

Çubuk Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Kuzal, Hacı Çelebi ve beraberindeki heyet, Maglaj Belediye Başkanı Mehmet Mustabasıc ve Merhamet Dernek Başkanı Atıf Spahıc'ın özel daveti üzerine, "Merhamet'in 100. Yılı Kutlamaları" ve "Etno (Halk) Festivali"ne katılmak üzere Bosna Hersek'e hareket etti.

Aralarında belediye meclis üyelerinin, sivil toplum örgütü temsilcilerinin, öğretim görevlilerin, şehit ailelerinin, muhtarların, işadamlarının ve belediye görevlilerinin olduğu heyeti Bosna Hersek'e uğurlayan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, yapılan ziyaretin Türkiye ve Çubuk açısından önemine değindi. Geçtiğimiz yıl sivil toplum örgütleri ve işadamları nezdinde Bosna Hersek'e çeşitli yardımlarda bulunulduğunu hatırlatan Başkan Özden, geçmişten gelen kardeşliğin yapılan ziyaretler ve ikili ilişkilerle pekiştirildiğini belirterek, "Maglaj Belediye Başkanı Mehmet Mustabasıc'ın özel daveti üzerine ilçemizi, Ankara'yı ve Türkiye'yi temsil etmek üzere Mağlaj'a giden heyet, Mehmet Mustabasıc ve diğer davetli uluslararası delegasyon ile iş adamlarıyla, eğitimcilerle bir araya gelecek, Türk Kızılayı'nın Bosna Hersek'teki benzeri olan Merhamet Derneği'nin de kuruluşunun 100. yılını kardeşlerimizle birlikte kutlayacak" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kuzal Lokman Özden Çelebi Yerel Haberler

title