Haberler

14 Mart kehaneti tutmayan Cübbeli kendini böyle savundu: Bir şey demedik ki

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada 14 Mart'ta deprem olabileceğine dikkat çeken Cübbeli Ahmet Hoca, kehaneti tutmayınca yeni bir video yayınladı. Deprem korkusu nedeniyle evlerine giremeyen Kayserili vatandaşlara seslenen Cübbeli, "Bir korktular ki bütün bir Kayseri'de evde yatan yok. Ne dedik? Bir şey demedik ki. Kayseri rahat uyu. Fitne yok, bir şey yok. Kayseri'ye selamlar olsun" dedi.

Cübbeli Ahmet hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 16 Şubat günü verdiği vaazda 14 Mart'ı 15 Mart'a bağlayan gece için uyarmış ve "Ne olur ne biter? İstanbul özelinde olmayabilir. Taşrada olabilir. Bir musibet olabilir. Allah afetten, savaştan, beladan, olaylardan bizi korusun" demişti.

PANİĞE NEDEN OLDU

Cübbeli Ahmet Hoca'nın yaptığı bu açıklaması birçok ilimizde paniğe neden oldu. Hatta deprem fırtınasındaki Kayserililer paniğe kapılarak, parklara kurdukları çadırlarda yaşamaya başladı.

14 Mart kehaneti tutmayan Cübbeli Ahmet Hoca'dan yeni açıklama: Bir şey demedik ki

YENİ AÇIKLAMA: BİR ŞEY DEMEDİK Kİ

Kehaneti tutmayınca gözlerin çevrildiği Cübbeli'den yeni bir açıklama geldi. Video yayınlayarak Kayserililere seslenen Cübbeli Ahmet Hoca, "14 Mart'tan korkmasalardı pek de izlemezlerdi. Bir korktular ki bütün bir Kayseri'de evde yatan yok. Ne dedik? Bir şey demedik ki. Kayseri rahat uyu. Fitne yok, bir şey yok. Kayseri'ye selamlar olsun" dedi.

14 Mart kehaneti tutmayan Cübbeli Ahmet Hoca'dan yeni açıklama: Bir şey demedik ki

CÜBBELİ NE DEMİŞTİ?

Cübbeli Ahmet Hoca, geçtiğimiz günlerde yaptığı deprem açıklamasında, şu ifadelere yer vermişti: "Bir arkadaş derneğe rüyasını atmış, dernekten de bana yazılı şekilde rüyayı gönderdiler. Rüya bizi bağlamaz ama ben rüyada demişim ki '14.3 buna dikkat et.' O da '3'üncü ayın 14'üne dikkat et' diye anlamış. Yazı bende, telefonuma atmışlar. Halbuki ben bunu size diyecektim. Ancak arkadaşın bu rüyayı görmesinden dolayı öne çektim. 3'üncü ay mart oluyor, 14'ü de Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece oluyor. Bunun özelliği Rumi takvime göre ilk çarşamba olmasıdır. Biz bunu 1 hafta önce arkadaşlarla takvime bakıp tespit etmiştik."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cübbeli Ahmet Hoca 14 Mart Kayseri Deprem Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (52)

Bulent Turkucu:

E oldu ya 14 ü 15 ebağlayan gece olacak dedi o gece 3 ili vuran sel felaketi oldu Kayseri’de deprem olacak demediki

98
105
yanıtYanıtla
Haci Taştan:

Aslında sizlere soruşturma açılmalı halkı kaosa suruklemekten, ama talimat gelmeyince bunu yapacak savcı yok

112
72
yanıtYanıtla
bay07:

hoca dedi ben şahsen üzledim 14 martı 15 bağlayan gece veya bu günler dikkatli olun dedi deprem olacak demedi. ama bişeyler olacak dedi ve oldu adıyamanı, urfayı sel bastı ben ce hoca bildi.

74
93
yanıtYanıtla
murat ilhan:

sel felakati oldu keşki olmayasydı. Ama adam bela gelmemesi için dua etti belki Allah bizi afetti yanlış sunmayın haberi.

48
87
yanıtYanıtla
Feyzullah Atçı:

Cübbeli hocamız saygı değer bir insandır alimdir Türkiye de yetişmiş en nadir hafız hocalarımızdandır.

49
79
yanıtYanıtla
MIHTAR:

Feyzullah bazen saçmalıyor ama. 14 martta şöyle olacak. Velevki tuttu. Nasıl bir katkısı olacak bu millete.

yanıt26
yanıt20
MIHTAR:

Faydadan çok zararsın. keşke hiç olmasaydın.

77
45
yanıtYanıtla
Samet tan:

Cübbeli hocalar oldukça ve bu hocaların peşinden gidenler oldukça başımıza daha çok felaket gelir. Gayb-ı yalnızca Allah bilir. Ey gafiller

85
25
yanıtYanıtla
senar:

İlminiz kadar ve sadece kur'an dan konuşsanız aslında hiç bir sorun olmayacak. Başka mevzulara konulara girmeye ne gerek vardı. Ha bu konu sizi daha da itibarsızlaştırdı halk gözünde o ayrı. bundan sonra ne desen, geç bu adamı konuşsun derler.

75
21
yanıtYanıtla
Yusuf GÜÇLÜ:

Yahu adam 14 martta kesin deprem olacak demedi. gezegenlerden ugursuzluklardan bahsetti. Sohbetlerini izleyipte nasıl bu kanıya vardınız anlamadım.

40
48
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title