Haberler

Çorum, 2. Tanıtım Günleri'ne Hazırlanıyor

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Gül: "Kentimizin tarih, kültür ve dini turizmini en güzel şekilde tanıtmak için hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor"

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, "Kentimizin tarih, kültür ve dini turizmini en güzel şekilde tanıtmak için hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor" dedi.

Gül, 14-17 Kasım'da Ankara'da düzenlenecek 2. Çorum Tanıtım Günleri'nde Çorum'u en iyi şekilde tanıtacaklarını söyledi.

Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Çelikel ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül'ü makamında ziyaret etti.

Çelikel, ziyarette yaptığı konuşmada, Çorum'u en güzel şekilde tanıtmayı amaçladıkları 2. Çorum Tanıtım Günleri'nin başarılı geçmesi için yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirterek, "İlçelerimizle görüşmelerimiz devam ediyor. Sanayici ve iş adamlarımızın da desteklerini bekliyoruz. Çorum Belediyesi her zaman bizlerin yanında oldu. İnşallah Çorumumuzu yine en güzel şekilde başkentte tanıtacağız" diye konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül de Çorum'un tanıtımı için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirdiklerini söyledi.

Geçen yıl ilki yapılan Tanıtım Günleri'nin, Çorum için güzel sonuçlara vesile olduğunu ifade eden Gül, 14-17 Kasım'da yapılacak 2. Tanıtım Günleri'ni de en güzel şekilde değerlendireceklerini dile getirdi.

Çalışmaları Valilikle beraber yürüttüklerini anlatan Gül, "2. Çorum Tanıtım Günleri'nin Çorum'a yakışır bir şekilde yapılması için Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi olarak çalışmalarımız devam ediyor. Kentimizin tarih, kültür ve dini turizmini en güzel şekilde tanıtmak için hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor" dedi. - Çorum

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Çelikel Zeki Gül Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title