Haberler

Çorlulu Göçmenler Bulgaristanlı Hemşerileriyle Dostluk Maçı Yaptı

Balkan Göçmenleri Derneği (BİSADER) ile Bulgaristan'ın Dobriç (Hacıoğlu Pazarcık) iline bağlı Tervel (Kurtpınar) ilçesinin spor kulübü arasında dostluk maçı yapıldı.

Balkan Göçmenleri Derneği (BİSADER) ile Bulgaristan'ın Dobriç (Hacıoğlu Pazarcık) iline bağlı Tervel (Kurtpınar) ilçesinin spor kulübü arasında dostluk maçı yapıldı.

Çorlu Belediyesi Ahmet Taner Kışlalı Spor Kompleksinde düzenlenen maçta BİSADER'in futbol takımı, Tervel ve civar köylerinin oyuncularından oluşan Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Tervel İlçe Teşkilatının takımını ağırladı. Bulgaristan'dan gelen heyette futbolcular ve teknik görevlilerinin yanı sıra Tervel İlçe Başkanı İsmet Abil, Dobriç Gençlik Kolları Başkanı Tülay Mehmedova, Dobriç İlçe Sekreteri Şenay İsmail ve Tervel Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Şaban da hazır bulundu. Yapılan maçta BİSADER Futbol Takımı, HÖH Tervel Futbol takımına karşı 7-4 galip geldi.

Yapılan maçın ardından her iki takımın yöneticileri ve oyuncuları akşam BİSADER Lokalinde verilen canlı müzikli yemekte bir araya geldi. BİSADER Genel Başkanı Nuh Nuhoğlu, Başkan Yardımcısı Fikret Ömeroğlu,Yönetim Kurulu Üyeleri ve dernek üyelerinden Ahmet Yıldız, misafir heyete yönelik konuşmalar yaparak dostluk mesajları verdi. Misafir heyet adına bir konuşma yapan İsmet Abil, hem HÖH Tervel İlçe teşkilatı adına, hem de futbol takımı oyuncuları adına organizasyonda emeği geçen BİSADER yönetimine teşekkür etti.

Misafir heyet,yenilenerek hizmete sunulan Çorlu Belediyesi Cumhuriyet Parkını, Alışveriş Merkezlerini ve Çorlu çarşısını da gezdi.

(SŞ - )

14.11.2012 09: 24: 34

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bulgaristan Kurtpınar Pazarcık Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title