Haberler

Çorlu'da 12. Kültür, Sanat ve Spor Festivali Başlıyor

Güncelleme:

Çorlu Belediyesi tarafından bu yıl 12’ncisi düzenlenen Çorlu Kültür, Sanat ve Spor Festivali, konserler, sünnet şöleni, spor müsabakaları, gösteriler, sergiler ve çeşitli etkinliklerle dolu bir programla Çorlu halkıyla buluşacak.

Çorlu Belediyesi tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen Çorlu Kültür, Sanat ve Spor Festivali, konserler, sünnet şöleni, spor müsabakaları, gösteriler, sergiler ve çeşitli etkinliklerle dolu bir programla Çorlu halkıyla buluşacak.

30 Ağustos-2 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 12. Çorlu Kültür, Sanat ve Spor Festivali'nde bu yıl da ünlü sanatçılar sahne alacak.

30 Ağustos 2023 Çarşamba günü saat 09.00'da Atatürk Meydanı'ndaki çelenk sunumunun ardından saat 10.30'da Atatürk Meydanı'nda geçit töreni ve kutlama programı gerçekleştirilecek.

Festival kapsamında düzenlenen 2. Trakya Basketbol Kupası final müsabakası ise saat 17.00'de Ziya Berhan Kılıç Kapalı Spor Salonu'nda oynanacak.

İlk gün programı saat 20.15'te Çorlu Şehitliği ile Atatürk Meydanı arasında düzenlenecek fener alayı, Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirilecek  100 Yıllık Emanet Cumhuriyet Tiyatrosu ve DJ Suat Ateşdağlı'nın sahne performansı eşliğinde sona erecek.

Festivalin ikinci günü ise saat 21.00'de Atatürk Meydanı'nda düzenlenecek konserde Mehmet Erdem birbirinden güzel şarkıları eşliğinde Çorlulular ile buluşacak.

ÖNCE SÜNNET ŞÖLENİ SONRA CEYLAN ERTEM KONSERİ

Festivalin üçüncü günü Cumhuriyet Parkı'nda düzenlecek etkinliklerle devam edecek. Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi halk oyunları gösterileri ile saat 17.30'da Cumhuriyet Parkı'nda kurulacak alternatif sahnede gerçekleştirilecek ve Çocuklar İçin Yaratıcı Drama Atölyesi ile devam edecek.

Saatler 19.00'u gösterdiğinde geleneksel hale gelen ve bölgenin en büyük sünnet şölenlerinden biri olan Çorlu Belediyesi Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni, sünnet çocukları ve ailelerinin de katılımıyla Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayacak ve Çardaklı Çeşme Sahnesi'nde sona erecek. Kortejin ardından program, geçen yıllarda olduğu gibi Kel Orhan ve Orkestrası'nın birbirinden güzel ve eğlenceli şarkıları eşliğinde devam edecek.

Çardaklı Çeşme Sahnesi'nde düzenlenen şölen devam ederken, festival programı kapsamında saat 20.00'de Cumhuriyet Parkı'nda DJ Performans etkinliği gerçekleştirilecek.

Festivalde üçüncü gün sanatçı Ceylan Ertem'in seslendireceği birbirinden güzel şarkılarla sona erecek.

SAGOPA KAJMER İLE UNUTULMAZ BİR GECE

Festivalin dördüncü ve son günü 12.00-18.00 saatleri arasında Çorlu Belediyesi Eğitim ve Seminer Salonu'nda Satranç Turnuvası gerçekleştirilecek.

Cumhuriyet Parkı'nda devam edecek olan festival kapsamında saat 17.30'da alternatif sahnede Çocuklar İçin Tiyatro Atölyesi düzenlenecek. Saat 18.00'de 7'den 70'e herkesin beğeni ve ilgiyle izlediği zumba dans gösterisi yapılacak.

Saat 19.00'da düzenlecek  DJ Performans etkinliğinin hemen ardından Türk Rap müziğinin önemli sanatçılarından Sagopa Kajmer dinleyicileriyle buluşacak.

Festival çerçevesinde ayrıca Çorlu Kültür Sanat Derneği tarafından hazırlanan etkinliklerin yanı sıra Atatürk Evi'nde Trakya Manevraları'nın Unutulmaz Hatıraları Sergisi düzenlenecek.

Kaynak: ANKA / Yerel

Çorlu Belediyesi Sünnet Çorlu Spor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne?
title