Haberler

Çorlu Belediyesi Şehir İçi Ulaşımda Yeni Hatlar Açıyor

Çorlu Belediyesi'nin Mayıs ayı olağan meclis toplantısında görüşülen yeni hatların açılması konusu meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Çorlu Belediyesi'nin Mayıs ayı olağan meclis toplantısında görüşülen yeni hatların açılması konusu meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi. Bir süredir deneme amaçlı faaliyet gösteren 10 numaralı hattın yanı sıra 11 ve 12 numaralı hatlar da açıldı.

Çorlu Belediyesi'nin Mayıs ayı olağan meclis toplantısında Güzergah Belirleme Komisyonu adına söz alan Yusuf Gümüş : "Çorlu şehir merkezinde 75 otobüs 9 hatta hizmet veriyor. Şimdi bu hat sayısı 12'ye yükseltilecek. Bir süredir faaliyette olan 10 numaralı hat, Yeni Devlet Hastanesi'nden hareketle, Armada City Konutları önünden geçerek Emniyet Müdürlüğü önünden Omurtak Caddesi boyunca güzergahına devam edecek. Kapatılan Shell Benzinlik istikametinden Alipaşa Meydanı yönüne dönüş yapacak. Alipaşa İlkokulu ve 1 Kasım İlkokulu önünden geçerek Halit Ziya Uşaklıgil Caddesine giriş yapacak. Selimiye Camii önünden ve eski Unpaş Fabrikası yanından Kırkova Meydanı'na dönüş yapacak. Daha sonra Omurtak Caddesine çıkış yapacak ve Atatürk Meydanı'ndan dönüş alarak Omurtak Caddesi'ni takip ederek Yeni Devlet Hastanesine dönecek" dedi.

Gümüş: "11 numaralı yeni hat ise Sağlık Mahallesi benzin istasyonu mevkiinden hareket edecek. Tonguçlar Camii, Deri Organize Sanayi Bölgesi önünden geçerek Çırak Bayırı Kavşağından İstasyon Caddesi ve Ahmet Taner Kışlalı Caddesi yönüne dönüş yapacak. Daha sonra eski Unpaş Fabrikası yanından geçerek Kırkova Meydanı'na çıkacak. Çardaklı Çeşme Mevkiinden geçecek 11 numaralı yeni hat Yeni Çorlu Lisesi önü ve Vergi Dairesi önünden geçerek Yeni Devlet Hastanesine geçiş yapacak. Bu hat ile Kemalettin ve Nusratiye Mahalleleri'nde bulunan vatandaşlar ile Mavili Bahçe Mevkiinde bulunan vatandaşlarımızın Devlet Hastanesine kolay erişimlerini amaçladık" diye konuştu.

Meclis üyelerinden Abdullah Baş, Muzaffer Aslan ve Yusuf Gümüş'ü,n yer aldığı komisyon adına meclis üyelerine bilgiler veren Gümüş: "12 numaralı hat ise yine Sağlık Mahallesi benzin istasyonu önünden hareket edecek. Çırak Bayırı mevkiinden Ali Osman Çelebi Bulvarını takiben Tekirdağ yoluna geçiş yapacak. Çorlu Belediyesi Nikah Salonu'nda yer aldığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü önünden geçerek Bülent Ecevit Bulvarına giriş yapacak. Bulvar yolunu takiben de Yeni Devlet Hastanesine ulaşacak" şeklinde konuştu.

Meclis üyeleri komisyonun yeni hatlara ilişkin raporunu oy birliği ile kabul edildi.

(SŞ - )

03.05.2013 19: 43: 51

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Gümüş Tekirdağ Shell Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title