Haberler

Çocuk Festivali, Çocukları Eğlenceye Doyurdu

Antalya'nın Manavgat İlçesine Bağlı Ilıca Belediyesi'nin Bu Yıl İlkini Düzenlediği Çocuk Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu. Çocuklar, Şişme Oyun Gruplarında Doyasıya Eğlenmenin Tadını Çıkarırken, Aileleri de Çocuklarının Mutluluğuna Ortak Oldu. Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal, Çocuk Festivalini Geleneksel Hale Getireceklerini Söyledi.

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Ilıca Belediyesi'nin bu yıl ilkini düzenlediği Çocuk Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar, şişme oyun gruplarında doyasıya eğlenmenin tadını çıkarırken, aileleri de çocuklarının mutluluğuna ortak oldu. Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal, çocuk festivalini geleneksel hale getireceklerini söyledi.

Ilıca Belediyesi'nin düzenlediği 1. Ilıca Çocuk Festivali'nde çocuklar doyasıya eğlendi. Sabah saatlerinden itibaren festival alanına akın eden çocuklar gün boyu eğlencenin ve oyunun tadını çıkardı.

Animasyon gösterileriyle başlayan festivalde, çocuklar, şişme oyun gruplarına yoğun ilgi gösterdi. Beldede faaliyet gösteren otellerin mutfak departmanları tarafından kurulan yiyecek içecek stantlarında uzun kuyruklar oluştu.

Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal, festivalin yarın akşama kadar devam edeceğini belirterek, "Şu ana kadar bölgemizde hiç yapılmamış olan Türkiye'nin en büyük çocuk festivalini Ilıcamızda gerçekleştiriyoruz. 23 Nisan etkinlikleri kapsamında çocuklarımızı eğlendirmek istedik. Bu festivali geleneksel hale getirip önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğiz" dedi.

(AK-AT-Y) 02.05.2008 17:10 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title