Haberler

Cnc Dubalar ile Keçiören Rengarenk

Keçiören'in park ve yeşil alanlarını çevreleyen duvarlar ile demir parmaklıkların yerini rengarenk CNC dubalar aldı.

Keçiören'in park ve yeşil alanlarını çevreleyen duvarlar ile demir parmaklıkların yerini rengarenk CNC dubalar aldı. CNC dubalar estetik görünümleri ve renkli LED ışıklandırma sistemleri ile Keçiören gecelerine ayrı bir renk kattı.

Keçiören halkının gözdesi haline gelen CNC dubalar, içerisinde bulunan LED ışıklandırma sayesinde 12 çeşit renk verebiliyor. Keçiören gecelerini görsel bir şova dönüştüren dubalar aynı zamanda yüzde 40'a varan oranda enerji tasarrufu sağlıyor. İlçedeki birçok park ve bahçede kullanılan paslanmaz çelik CNC Dubalar, dayanıklılığıyla da dikkat çekiyor. Duvarların ve demir parmaklıkların yerini alan dubalar, hem park ve bahçelerin güzelliğini dışarıya yansıtıyor hem de renkli ışıklandırma sistemi ile görsel bir zenginlik sunuyor. Kimi park ve bahçelerde iki duba arasındaki mesafe 2 metre iken bazı yerlerde ise 3 metreyi buluyor.

Keçiören Belediyesi şu ana kadar "Botanik Parkı yürüyüş yolu, Subayevleri Ahmet Önder Parkı, Toygar İlköğretim karşısı Süleymaniye Parkı, Deniz Dünyası etrafı, Ali Özaydın Parkı, Fatih Terim Parkı, Eşref Bitlis Parkı, Bülent Ay Parkı, Hayati Tokgöz Parkı, Hasan Açıkgöz Parkı ve Aşağı Eğlence Yavuz Sultan Selim Parkı" etrafını CNC dubalar ile çevreledi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Keçiören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title