Haberler

CHP Suluova İlçe Teşkilatına Ziyaret

Güncelleme:

CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal ile İstanbul Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli ve Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, CHP Suluova İlçe Teşkilatını ziyaret ederek partililerin sorunlarını dinledi.

CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal ile İstanbul Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli ve Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, CHP Suluova İlçe Teşkilatını ziyaret ederek partililerin sorunlarını dinledi.

Topal, yerel seçimlerde Amasya'nın Merzifon ve Gümüşhacıköy ilçe belediyelerini kazandıklarını ve sevinçli olduklarını söyledi.

"Suluova ilçe belediye başkanlığını almanın kolay olmadığını biliyoruz ama önümüzdeki seçimlerde burayı da alacağımızı herkes görecek" diyen Topal, şöyle devam etti:

"Seçimler öncesi çok çalışmamıza rağmen kendi içimizdekiler yanlış yaptı. Büyük şehirlerde 'CHP MHP'yi destekliyor, Amasya'da da siz de MHP'yi destekleyin' şeklinde çıkan laflar bizi yıprattı ve oy kaybına uğradık. Ama biz bunlardan yılmayacağız. Diri duracağız ve Amasya ve Suluova belediye başkanlığını da alacağız."

Ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Topal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bayrağımız yerlerde sürünüyor, konsolosluklarımız basılıyor. Suriye'de ve Irak'ta olan olaylardan bu hükümet sorumludur. Bunun hesabını hep beraber soracağız. Başbakanının kafasında cumhurbaşkanı olmak var. Ama bu yaşanan olaylardan sonra cumhurbaşkanı olmasını çok zayıf ihtimal görüyorum ben, hayal bizce. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için şimdiden hazırlanıyoruz ve seçilmemesi için çalışıyoruz. Genel seçimlerde daha güçlü olmak için daha çok çalışmalıyız. Biz seçimden seçime çalışmadık. Her zaman çalışıyoruz ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bunu göreceğiz inşallah."

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli ile Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ise partililere yaptıkları konuşmada, yerelde iktidar olmanın çok önemli olduğunu belirterek, "Yerelde iktidar değilseniz yetim kalmış hissedersiniz kendinizi. Yerelde iktidar olmanın yolu çok çalışmak ve halka sırtınızı dönmemekten geçer. Biz Kartal'da ve Avcılar'da böyle çalıştık ve de halk görevi bize verdi. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde de çok çalışmamız lazım" dedi.

CHP AMasya Milletvekili Topal ile Belediye Başkanları Toprak Benli ve Öz, partililerin sorunlarını dinledikten sonra ilçeden ayrıldı. - Amasya

Kaynak: AA / Yerel

Ramis Topal Avcılar Suluova Amasya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek? MİRKETLER NEDEN ÖLÜR? Mirketler sevdiğini başkasıyla görünce ölür mü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title