Haberler

CHP Selçuk İlçe Başkanından Ön Seçim Açıklaması

CHP Selçuk İlçe Başkanı Hasan Uysal, 29 Mart’ta gerçekleştirilen ön seçim sonrası yaptığı değerlendirmede, ön seçimin Selçuk’ta şölen havasında gerçekleştiğini belirtti.

CHP Selçuk İlçe Başkanı Hasan Uysal, 29 Mart'ta gerçekleştirilen ön seçim sonrası yaptığı değerlendirmede, ön seçimin Selçuk'ta şölen havasında gerçekleştiğini belirtti.

CHP Selçuk İlçe Başkanı Hasan Uysal, 29 Mart Pazar günü gerçekleştirilen ve milletvekili adaylarının belirlendiği ön seçim hakkında değerlendirmelerde bulundu. Selçuk ilçesinde ön seçimin şölen havasında tamamlandığını ifade ederek, CHP üyelerinin sorumluluk bilinciyle ön seçime ilgi gösterdiklerini kaydetti. Uysal, "Ön seçimde üyelerimiz oylarını bilinçli bir şekilde kullanmıştır. TBMM 'de temsilcilerini kendileri belirlemişlerdir. Aktif üyelerimiz dikkate alındığında oy kullanma oranı yüzde 70'lere yakındır. CHP Selçuk ilçe örgütü üyeleri bu ön seçimde oldukça duyarlı davranmışlar, partilerine sahip çıkmışlar, örgütün güçlülüğünü ortaya koymuşlardır. Ben bu demokrasi şölenine katılımlarından dolayı tüm parti üyelerimize CHP Selçuk ilçe örgütü olarak teşekkür ediyoruz. Parti içi demokrasinin devamını ve yerel seçimlerde de uygulanmasının CHP Selçuk Örgütü olarak talep ediyoruz" dedi.

Selçuk ilçesinde, ilk beşe giren isimler ise şöyle:

1-Musa çam, 2-Nilay Kökkılınç, 3-Ercan Çınarlı, 4-Tacettin Bayır, 5-Turgay Bozoğlu - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Uysal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title