Haberler

CHP'nin Ayvalık Belediye Başkan Adayı Gençer Oldu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Başkan Adayı, eski Ticaret Odası Başkanı Rahmi Gençer oldu.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan Adayı, eski Ticaret Odası Başkanı Rahmi Gençer oldu.

Dün gece saatlerinde CHP Genel Merkezinde, Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından toplanan Parti Meclisi gece geç vakitlere kadar yaptığı değerlendirmelerin ardından CHP'nin Ayvalık Belediye Başkan Adayı'nın Rahmi Gençer olduğu açıklandı.

Ayvalık'ta; iki dönemden bu yana Ayvalık Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Hasan Bülent Türközen'in yanı sıra Altınova'nın CHP'li Belediye Başkanı Asım Sürer, Küçükköy'ün CHP'li Belediye Başkanı Mesut Ergin ve ilçenin tanınmış Elektrik Mühendisi Mesut Nail Akın'ın da aday adayı olduğu Ayvalık CHP'de, Yüksek Ziraat Mühendisi Hüseyin Toker ise aday adaylığından vazgeçmişti. Öte yandan, CHP'nin Ayvalık Belediye Başkanlığına aday olarak gösterilen Rahmi Gençer cephesinde ise karar büyük bir sevinçle karşılandı.

GENÇER'DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI

Açıklamalarda bulunan CHP'nin Ayvalık Belediye Başkan Adayı Rahmi Gençer, amacının Ayvalık, Altınova, Küçükköy ve ilçeye bağlı köylerde tek vücut olarak seçmenle kucaklaşmak olduğunu kaydetti. CHP Genel Merkezinin kendisini aday göstermesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Gençer, "Bizim için aday adaylığı yarışı geride kalmıştır. Bu aşamada yarıştığımız partimizin 5 değerli aday adayı ile omuz omuza mücadele edeceğimize inanıyorum. Partimizin Ayvalık'ta yine iktidar olacağından en ufak bir kuşku duymuyorum. Bu duygularla bizi bu kutsal göreve layık gören tüm partili arkadaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Altınova Ayvalık Yerel Haberler

500

Yorumlar (4)

MAHİR ŞAHİNgs_mhr_1905@hotmail.com:

aynen bende katılıyorum mehmet beye yazları ayvalıkta ciddi sayılabilecek bir su sorunu var

2
0
yanıtYanıtla
MEHMET DOKUZERmehmetdokuzer@otmail.com:

RAHMİ GENCER'DEN AYVALIK'IN SU SORUNUNA ÇÖZÜM BULMASINI TALEP EDİYORUZ.

2
0
yanıtYanıtla
Ali Tüylekalituylek@hotmail.com:

Rahmi Bey'e Aydın'dan tebriklerimi sunar,bundan sonrası için başarılar dilerim.

1
0
yanıtYanıtla
kemal soydankemalsoydan1945@windowsilive.COM:

Seni canı gönülden kutlar vazifende tüm arkadaş gurubun ile uyum içinde çalışmalar dilerim kisnanan kimse olmasin sen bizimsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok yaşa:-)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title