Haberler

CHP'li Levent Piriştina'dan "Başsağlığı" Ziyareti

CHP Buca Belediye Başkan aday adayı olan Levent Piriştina, Alaybey Tersanesi’ndeki kazada hayatını kaybeden işçilerle ilgili olarak Türk Metal-İş Sendikası İzmir Şubesi’ni ziyaret etti.

CHP Buca Belediye Başkan aday adayı olan Levent Piriştina, Alaybey Tersanesi'ndeki kazada hayatını kaybeden işçilerle ilgili olarak Türk Metal-İş Sendikası İzmir Şubesi'ni ziyaret etti.

Buca Belediye Başkan aday adayı Levent Piriştina, Karşıyaka'daki Alaybey Askeri Tersanesi'nde denize indirilirken havuzda yan yatan 'TCD Değirmendere' römorköründe şehit olan denizci 8 asker, 2 işçinin ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi. Üzücü kazada hayatını kaybeden iki işçi için Türk Metal-İş Sendikası İzmir Şube Başkanı Hayrettin Çakmak ile sendika çalışanlarını ziyaret eden Levent Piriştina, "Elim kazada yaşamlarını yitiren 8 asker ile iki işçimize Allahtan rahmet, kederli aileleri ile yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum" şeklinde konuştu.

Kazada yaralananların sağlık durumları konusunda da bilgi alan Piriştina, bu tür kazaların bir daha yaşanmamasını temenni ettiğini dile getirdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Levent Piriştina Karşıyaka İzmir Buca Yerel Haberler

title