Haberler

CHP Heyetinden Mtso'ya Ziyaret

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, "Çözüm sürecinin barış ile sonuçlandırılması için iktidara da muhalefete de ciddi görevler düşüyor" dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, "Çözüm sürecinin barış ile sonuçlandırılması için iktidara da muhalefete de ciddi görevler düşüyor" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Hasan Ören, Bursa Milletvekili Sena Kaleli, Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Parti Meclisi Üyeleri İbrahim Yener, Çetin Soysal ve Hüseyin Saygılı ile Akademisyen Yrd. Doç. Dr. Umut Beşpınar'dan oluşan heyet, partinin barış sürecine bakışı, barış, özgürlük ve demokrasi bildirgesinin ayrıntılarının paylaşılması amacıyla sivil toplum kuruluşu ile mesleki kuruluşlara ziyaretlerini sürdürdü.

Ziyarette konuşan MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, "Çözüm sürecinin barış ile sonuçlandırılması için iktidara da muhalefete de ciddi görevler düşüyor. Arzu ediyoruz ki Türkiye bu birliktelik ve kardeşliği olumlu sonuçlandıracaktır. Türkiye üzerinde 30 yıldır sorun olan ve çözüm süreci ile barış sürecine gidilen yola siyasi partilerin de destek vermesini arzu ediyoruz" dedi.

Manisa Milletvekili Hasan Ören ise 50 civarında sivil toplum kuruluşu ve mesleki teşekkülü ziyaret ettiklerini kaydederek, "CHP olarak çözüm ve barış süreci için önerdiğimiz 17 maddeyi gittiğimiz sivil toplum kuruluşu ve mesleki teşekkülü kuruluşlarla paylaşıyoruz. Fidan dikildi. Can suyunu esirgemeyelim. Kalıcı hale gelmesi için parlamento tatil yapmadan yasaların hızlı şekilde meclisten geçmelidir" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Hasan Hüseyin Erkoç Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title