Haberler

CHP Çiğli'de Birol Soylu da Sahaya İndi

CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi, Herkes için Demokrasi Derneği (HERDEMDER) Genel Başkanı, işadamı Birol Soylu, Çiğli Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi, Herkes için Demokrasi Derneği (HERDEMDER) Genel Başkanı, işadamı Birol Soylu, Çiğli Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. İthal aday eleştirilerine tepki gösteren Soylu, "Çiğli'nin bağrından çıkmış biri için ithal aday eleştirileri yapılmasın. Ben dışarıdan gelmedim. İçeriden geldim. Mamak zindanlarından geldim" dedi. Çiğli için 5 büyük projesi olduğunu söyleyen Soylu, " Amaç aynı gaye aynı. Çözüm de aynı. Çözüm bir olmaktan geçer"dedi.

Adaylık başvuru dosyasını CHP Çiğli İlçe Başkanı Nihat Gültekin'e teslim eden Soylu'nun adaylık açıklamasına CHP YDK Üyesi Sumru Karaer, Ege Makedonya Göçmenleri Genel Başkanı Kemal Uzunkaya, Türkiye Değişim Hareketi Genel Başkanı Akif Akar, Devrimci 78'ler Federasyonu Genel Sekreteri Hüseyin Yılmaz, Devrimci 78'ler Federasyonu İl Başkanı Hamit Mumcu, Ege Bölgesi Kars, Ardahan, Iğdır Dernekleri Federasyon Sekreteri Öner Osmanoğlu, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği İzmir Şube Başkanı Salih Batur, CHP İzmir İl Disiplin Kurulu üyeleri, merhum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina'nın oğlu Levent Piriştina, muhtarlar, ve çok sayıda partili katıldı.

"5 BÜYÜK PROJEM VAR"

Çiğli'nin İzmir içinde gelişmeye en müsait ilçe olduğunu ifade eden Soylu, "Büyükşehir'de yaptığım genel müdürlük döneminde Çiğli'ye de hizmetlerim oldu. Hayatım boyunca hep insanlara hizmet ettim. Turizmci, belediyeci ve devrimci birikimimi gözden geçirdiğimde belediye başkanlığı için yola çıkmaya karar verdim. Çiğli'de meydan az, park az yeşil alan az ama bunlar proje değil. Bunlar belediyelerin rutin işleri. Bizim size sunacağımız projeler Çiğli'yi başka ilçelerin arka bahçesi yapmaktan kurtaracak. Çiğli'de deniz var. Sanayi var. İnsan var. Projeleri yapmamak için hiçbir sebep yok. 5 büyük projem var. Hepsinin ayakları yere değiyor. Bu projelere destekleri için TMMOB'ye teşekkür ederim. Günü geldiğinde bu 5 projeyi anlatacağım" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nihat Gültekin Mamak İzmir Çiğli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title