Haberler

CHP, Adıyaman'da Özgürlük ve Barışa Çağrı Yapacak

Güncelleme:

CHP Adıyaman İl Başkanı Doğan, Milletvekillerinin ve Parti Meclis Üyelerinin katılımıyla Adıyaman'da 'Özgürlük ve Barışa Çağrı' yapılacak.

CHP Adıyaman İl Başkanı Bilal Doğan, 6 Temmuz tarihinde CHP'li Milletvekillerinin ve Parti Meclis Üyelerinin katılımıyla Adıyaman'dan 'Özgürlük ve Barışa Çağrı' yapılacağını kaydetti.

CHP İl Başkanı Bilal Doğan, 6 Temmuz tarihinde Adıyaman Esnaf Odaları Birliği Konferans Salonu'nda saat 14: 00'da toplantının gerçekleşeceğini belirtti. Bilal Doğan, yaptığı açıklamada, " Cumhuriyet Halk Partisi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi illerini gezerek partimizin barış süreci ile ilgili görüşlerini, projeleri anlatılıyor. Bunun yanında barış, özgürlük ve demokrasi bildirgemiz toplantıda anlatılacak. Milletvekillerimiz Veli Ağbaba, Hasan Ören, Sena Kaleli, Mehmet Hilal Kaplan, Mehmet Şeker ve Parti Meclisi Üyelerimiz İbrahim Yener, Çetin Soysal ve Hüseyin Saygılı'dan oluşan 8 Kişilik heyet toplantıya katılacak. Toplantıya ilimizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, sendika temsilcileri, meslek odaları temsilcileri, muhtarlar, dernek ve vakıf temsilcileri ile tüm halkımız davetlidir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak ülkemizde kalıcı barışın sağlanması için elimizden gelen tüm katkıyı sağlıyoruz ve Kürt sorunu demokratik ve barışçıl yöntemlerle çözülene kadar mücadelemiz devam edecektir. Biz laf değil, proje üretiyoruz. 1989 yılında hazırladığımız Kürt Raporu'ndan bu yana onlarca yazılı metin hazırladık ve onlarca yasa teklifi TBMM'ye sunduk. Ülkemizde huzur, özgürlük, demokrasi ve barış isteyen herkesi yapacağımız toplantıya bekliyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Cumhuriyet Halk Partisi Bilal Doğan Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title